Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - PM 2010 śluby relacjonują, w stan małżeński szczęśliwie wstępują! cz.14
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-02-16, 17:11   #3113
woda sodowa
Wtajemniczenie

Dot.: PM 2010 śluby relacjonują, w stan małżeński szczęśliwie wstępują! cz.14

Cytat:
Napisane przez can't be perfect Pokaż wiadomość
może tak ja robię paszki depilatorem, a w dzień slubu rano jeszcze ogole dodatkowo i powinno byc git
No ja to na depilator sie nie zdecyduje, ale mam nadzieje, ze golara wystarczy

Cytat:
Napisane przez asiulek1705 Pokaż wiadomość
woda sodowa dobra lista, nie wiadomo co, w którym momencie może się przydać
Wiesz, bo ta lista to taka lepsza, hamerykanska

Cytat:
Napisane przez chilanes Pokaż wiadomość

Przyszedł mój strapless Panache Superbra Porcelain. Jest ok, dobrze się trzyma, nie sadzę by wystawał nad Wasze i moją suknię, mimo, że jest dość "głęboki". Miseczki troszkę sie zdeformowały przy transporcie, ale leży i się prostuje Nie wygląda najlepiej na fotce właśnie przez to zdeformowanie w transporcie, ale cyknęłam fotki. Ma doczepiane ramiączka, dzięki silikonowym paskom nic mi się nie przesuwa i bez trudu podtrzymuje moje 85G. Chodziłam w nim chwilę po mieszkaniu, pokazałam się mamie i była zachwycona, ubrałam nawet obcisłą bluzkę, by sprawdzić "jak to wygląda" i jest super. W końcu mam to z głowy, a raczej z piersi

Aha! Nie spłaszcza mi biustu, w przeciwieństwie do tego:
UUUuuuuu laseczka, ale ladnie to wygladaDzieki, ze wrzucilas to zdjecie, upewnilam sie, ze jednak dobrze, ze dzis na ten biustonosz kliknelamA rozmiar zamowilas taki, jak ci w brafitterze wychodzi?
woda sodowa jest offline Zgłoś do moderatora