Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Przedłużanie rzęs
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-02-16, 19:40   #327
Crazy Princess
Raczkowanie

Dot.: Nieudane przedłużanie rzęs - Warszawa

To tak do Pani jazzychic:
Ten salon jest przystanek od mojego domu
Niestety mogę powiedzieć tylko tyle że został założony przez Panią która nie ma nic wspólnego z kosmetyka, nie jest z branży, nigdy sama nie zajmowała się kosmetyką, moja klientka która ma swój salon mi o niej mówiła, bo Pani która założyła ten salon BeautyCaffe była klientką mojej klientki hehe więc już po tym ciężko powiedzieć coś o jakości usług, skoro właścicielka jest w branży biernie dopiero od niedawna... i kiedyś już byłam na ich stronie, zabieg nie kosztował wtedy 700zł tylko mniej... najlepiej napisz emaila z prośbą o jakieś prace które wykonała Pani która się u nich tym zajmuje, zawsze będziesz co nieco wiedziała dzięki temu

Do Pani kotek_kotek: to może warto wydać te 30zł na profesjonalne zdjęcie rzęs zamiast masakrować swoje naturalne? Samodzielne zdejmowanie rzęs jest raczej bolesne i później trzeba odhodować swoje rzęsy, więc jak wydajemy już kilka stówek na zabieg przedłużania rzęs to myślę że kilkadziesiąt zł nikogo nie zbawi, a zawsze można poczekać aż wszystkie rzęski same wypadną... Preparat do zdejmowani rzęs kosztuje kilkadziesiąt złotych w zależności od wielkości, osoba zdejmująca rzęsy musi go kupić nie?
Można samemu kupić taki preparat ale koszt jest większy albo bardzo podobny, jak zdjęcia u profesjonalisty....

Jeśli raz przeciągniesz rzęsy tuszem to będzie wyglądać naturalnie ale większości osobom to nie wystarcza, jeśli rzęsy są dobrze zrobione tak jak klientka chce to mogą wyglądać bardzo naturalnie, a o to chodzi w zabiegu żeby codziennie nie bawić się tuszem, tylko móc bez tej codziennej czynności wyjść z domu
Crazy Princess jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując