Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - American&Polish Girls część XV :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-02-17, 00:10   #2321
xxboo
Zakorzenienie

Dot.: American&Polish Girls część XV :)

Cytat:
Napisane przez Gwiazdeczka90 Pokaż wiadomość
zaraz przyjmę
Hehe no ta rasa jest super, kazdy piesek jest fajny no ale wiadomo kazdy czlowiek ma upatrzonego moj jest półdługowłosy,matka dlugowłosa ojciec krótkowłosy. i wyszedł taki taki serdelek
są urocze, grzeczne, lubią szczekac na wszystko co się rusza, moj szczeka na wszystko np kupilam sobie nową dużą torebkę postawilam ja na ziemi to myslalam ze zaraz się rzuci na nią haha mam w domu tez kota-zyja w zgodzie spi u mnie w lozku oczywiscie -taki mały książe z niego ale nie zamienilabym go na zadnego innego.
Kiedys jak bylam z nim na dworzu a mieszkam kolo lasu,jeszcze nie chodzilam z nim na smyczy to mi uciekł za moim drugim psem ,nie bylo ani jednego ani drugiego godzine , wypłakałam wszystkie możliwe łzy latając po lesie.
jak wrocilam pod dom załamana-siedzial pod drzwiami trzeba na takie psiaki uwazac, nie wychodze juz z nim bez smyczki.
z moim tez nie da sie wyjsc bez smyczki bo on sie bardzo boi glosnych halasow, np fajerwerkow, albo meczu, albo koncertow i ucieka bo sie ploszy, kiedys mial problemy z uszkami i dostawal zastrzyki i takie teraz przewrazliwiony jest , m moj to juz staruszek 12 rok mu idzie

PEDAGOG

xxboo jest offline Zgłoś do moderatora