Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Serwery się przeciążają, PM 2011 tyle gadają! :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-02-17, 07:19   #4796
dottta
Zakorzenienie

Dot.: Serwery się przeciążają, PM 2011 tyle gadają! :)

Cytat:
Napisane przez sweetieSS Pokaż wiadomość

wiecie co, my tu tak gadamy, jakby ci faceci przeczytali wypowiedzi swoich narzeczonych, to byśmy musiały założyć wątek Porzucone Pm 2011 a przynajmniej ja
ja tyż
Cytat:
zostań z nami! zostań z nami!

bo faceci są głupi jak im się coś pokaze to dopiero to widzą.. mój nie wiedział, że mam rozstępy na udach, póki mu ich nie pokazałam
mój wie co to rozstępy, cellulit itd Sam ma rozstępy - za szybko rósł a w ogóle kiedyś się kulturystyką interesował to wie Nic przed nim nie ukryję
Cytat:
Napisane przez niunia32 Pokaż wiadomość
pierwsze co to się pochwalę, że zaliczyłam wszystkie różnice programowe!!!!

dzisiaj się dowiedzialam, że zdałam ostatni egzamin, nie wiem na co, bo pojawiły sie tylko nazwiska ale zdane jest
klask i:
Cytat:
a jest jakaś PM która nie chce mieć nazwiska po męzu, dlatego, że jest śmieszne? albo brzydkie moja koleżanka (jeszcze się nie hajta) ma juz problem, bo nazwisko jej Tż jest "brzydkie i nie pasuje do przyszłego imienia dziecka"

---------- Dopisano o 23:44 ---------- Poprzedni post napisano o 23:42 ----------

Myślę o dotcie czy jej się powiodło dziś

Nie powiodło się Tż wymyślił że skoro taka młoda godzina to coś obejrzymy - padło na Galerianki (swoja drogą spodziewałam się czegoś lepszego Nie zachwycił mnie ten film - może dlatego że nie raz miałam do czynienia z dziewczynami tego pokroju na praktykach w szkole czy jak byłam opiekunką na koloniach i się sporo nasłuchałam ich życiowych mądrości). Miałam nadzieję ze po filmie (skoro łaskawie sie na niego zgodziłam ) mój Tż się zreflektuje a tu co?? Spać mu się chce Nawet do Was nie mogłam isc bo mi kompa zwinął i u siebie na szafce umieścił więc poszłam czytać książkę

U mojej przyjaciółki to mąż przyjął nazwisko żony - jego było .... śmieszne i sam chętnie na to przystał. Jak bedzie u mnie już kiedyś pisałam - uzasadnienie też.

Edytowane przez dottta
Czas edycji: 2010-02-17 o 07:22
dottta jest offline Zgłoś do moderatora