Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wątek uzupełniający o hurtowni SIGMA - propozycje butów cz II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-02-17, 11:26   #729
karolinkat9
Rozeznanie

Dot.: Wątek uzupełniający o hurtowni SIGMA - propozycje butów cz II

Nareszcie przebrnęłam
Muszę powiedzieć moje kochane że pędzicie normalnie z prędkością światłaale wcale się nie dziwię w sumie to przyznacie same, że nic tak nie poprawia humorku jak nowa para bucików
Aaaaaaaa najważniejsze !!!!!!
Martunia nareszcie mam już blaszki
Dziękuję Ci bardzo za zamówienie i całą organizację:c mok:
Są świetne chociaż faktycznie troszkę śmierdzolą klejem ale ogólnie jestem z nich bardzo zadowolona, rozmiarowka raczej standart ja ogólnie noszę 39 i wzięłam 39 i są w sam raz troszkę ciasne, ale pewnie się rozbiją
No i czuję niedosyt także piszę się z pewnością na jakieś fajne balerinki

Cytat:
Napisane przez martunia-w Pokaż wiadomość
Jenyyy... przebudziłam się dzisiaj o 3coś i nie mogłam usnąć bo rozkminiałam do czego założe koturny
A potem jak już udało mi się usnąć to śnił mi się pilnik którego tak namiętnia szukam od jakiegoś czasu
Jak wstałam to od razu poleciałam w to miejsce, ale niestety go tam nie było

A potem biegiem do mamy z pytaniem czy brat jeszcze śpi, powiedziała, że tak więc znowu biegusiem do kompa i muzykę na całą chatkę
Czekam aż się obudzi
Za te wszystkie nieprzespane ranki!!! codziennie budzi mnie o 7 albo 8 bo tak napi.erd... przez telefon że choć jesteśmy przez ściane to wszystko słysze i mnie budzi
: hahaha:dobre ale za nieprzespane ranki to jak najbardziej się należy

Martunia a czy Ty już dostałaś te granatowe z kokardką ???
Jak dostaniesz to wrzuć fotkę jak możesz
A własnie co do tych rożowych peep toe to widzę że chętnych masz sporo ja nie pamiętam, która byłam w kolejce także jak tam ktoś przede mną o nie prosił to ja się wycofuje
Jeszcze pewnie będzie coś ciekawego
karolinkat9 jest offline Zgłoś do moderatora