Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Serwery się przeciążają, PM 2011 tyle gadają! :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-02-17, 12:24   #4967
lula177
Zakorzenienie

Dot.: Serwery się przeciążają, PM 2011 tyle gadają! :)

Cytat:
Napisane przez Lanai Pokaż wiadomość

Mój to chyba cały czas by mnie głaskał po brzuchalu, jakbym była w ciąży

Ja jestem skorpion z pierwszej dekady ciężki znak, przyznaję... ale da się przezyć - jak widać po moim TZcie

moj tez by mnie glaskal hehe: on juz teraz glaszcze caly czas bo mowi ze kocha moj brzuszek a jak bede w ciazy to juz chyab oszaleje ze szczescia i na krok mnie nie odstapi

Cytat:
Napisane przez madzius90 Pokaż wiadomość

Ja mam Byczka

Mój Ł. to się wręcz nie może doczekać, kiedy będę w ciąży i urodzę Mu Bobaska
Zawsze mi powtarza, że nigdy się nie będzie brzydził mojego ciała.I wierzę Mu. Bo nie raz jak byłam chora i wyglądałam tak strasznie, że bałam się spojrzeć w lusterko, to On i tak przychodził do mnie, siedział razem ze mną całował, głaskał. Mój Kochany
o tak moj tak samo on sie nie moze jzu doczekac zreszt aja tez i tez mowi ze ejstem ladna slicznai iwogle a najabrdziej mnie rozczula jak sie budzimy rano a ja na glwoie szopen i ogonie wygladam a n mi mowi "czesc kochanie slciznie wygladasz" albo czasem jak sobie siedzimy i gadamy a ten sie tak patrzy i mowi "ale ty slcizna jestes" ja tam wiem ze to nie prawda bo wcale ni ejestem ale to mile takie jest

lula177 jest offline Zgłoś do moderatora