Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XVI
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-02-17, 14:28   #2013
kolanka
Zadomowienie

Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XVI

Cytat:
Napisane przez mona_ja Pokaż wiadomość
dziewczyny, mam pewien dylemat, może wy coś doradzicie... jak wiadomo szukam pracy i wysyłam cvki wszędzie gdzie się da, no i dziś zadzwoniła jakaś babka i zaprosiła mnie na rozmowe. Przedstawiła sie imieniem i nazwiskiem, podała adres. Więc zaczełam szukać co to za firma i nic nie znalazłam, tzn wysłałam cv z ogłoszenia w gazecie, pisało tylko że szukaja pracownika i był podany e-mail. Pod adresem który mi babka podała jest wiele firm, a ja nie mam pojecia która to. Szperałam w necie pod kątem nr tel i maila, ale nic, zero informacji. A rozmowa jest 40 km od mojej miejscowości i nie wiem czy warto na nią jechać, skoro ta firma to jakaś wielka niewiadoma, a ja sama nie wiem gdzie sie mam zgłośić
Oczywiscie, że jechać, zawsze będzisz miala większe doświadczenie przy rozmowach kwalifikacyjnych.
kolanka jest offline Zgłoś do moderatora