Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Panny Młode Kielce - część V :D
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-02-17, 19:13   #303
margaret82
Zadomowienie

Dot.: Panny Młode Kielce - część V :D

Cytat:
Napisane przez srubka87 Pokaż wiadomość
Forgutko-ja sama mam wesele w Ameliówce tylko na dużej sali, ale myślę, że na 70 osób ta mniejsza jest wystarczająca.Jeśli sala jest za duża to też jest źle. Niestety to ta sama Pani dekoratorka nas zrobiła w balona...Po obejrzeniu zdjęć więcej się do nas nie odezwała. Szukałam jej w internecie, ale to źródło milczy na temat jakichkolwiek jej dokonań, a więc nie ma firmy ani strony. Myślę, że ta pani wystraszyła się pokrowców na krzesła, bo my powiedzieliśmy że nie chcemy takich jakie są na zdjęciach na stronie Ameliówki( są za małe, krzesła wystają spod nich...) Powiedzieliśmy, że chcemy nieco większe, wtedy Pani powiedziała, że nie ma problemu, oczywiście nas rozumie, ale słuch po niej zaginął. Dopiero potem z Tż-em pomyśleliśmy, że to jej pokrowce na tych zdjęciach(skoro tak często tam dekoruje) i nie ma innych. Na pytanie odnośnie kurtynek zasłaniających brzeg stołów powiedziała, że hotel ma dwie: kremową i złotą i kto pierwszy ten lepszy. To nic, że my będziemy mieć białe obrusy i pokrowce(ten krem lub złoto pasuje tam jak zającowi dzwonek) nie zaproponowała, że założy tam białe kurtynki( są tam potrzebne aż 2). Ogólnie ta Pani nie wykazała się profesjonalizmem i z tego powodu nam przykro, że nie miała na tyle odwagi żeby powiedzieć, ze nie da rady z taką dekoracją. Nie wiem, może potrafi tylko powtarzać swoje poprzednie dekoracje... A wy mieliście swój pomysł czy dekoratorka Wam podsunęła?
Miedzy innymi dlatego że ja mam swoją wizje dekoracji i chcę, żeby wszystko wyglądało tak jak sobie wymyśliłam sama będe dekorować. Mnie dziwi takie postępowanie bo jak ktoś nie jest w stanie sprostać wyzwaniu to powinien to powiedzieć a nie znikać bez śladu bo przez takie zachowanie tylko się traci bo która z Nas teraz zdecyduje sie na tą panią
Bo Cię kocham i już,bo z Tobą zawsze jest sens a bez Ciebie go nie ma,bo z Tobą można pójść na koniec świata i nie czuć zmęczenia,bo lubię kiedy się uśmiechasz,bo z Tobą można stracić majątek i nadal być bogatym,Bo Ty i tylko Ty
margaret82 jest offline Zgłoś do moderatora