Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Zespół Sztywnych Kolan: 13.sezon terapii :D
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-02-17, 20:41   #615
Gleniusia
Zakorzenienie

Dot.: Zespół Sztywnych Kolan: 13.sezon terapii :D

Hejka

Widzę, że u niektórych z Was niedobrze...ja już nie wiem, co z tymi chłopami Chyba trzeba ich z tej planety wyeksmitować, niech się doedukują w kwestiach damsko-męskich i wtedy ewentualnie przyjmiemy ich z powrotem na Ziemi

U mnie na szczęście w miarę dobrze, byłyśmy dzisiaj na łyżwach z psiapsiółą, wyjeździłam się i chyba zaczniemy regularnie odwiedzać lodowisko pogadałyśmy sporo i fajnie było a z Tż do kościółka poszliśmy, niestety szybko wracał do domku bo zmęczony był i śpiący...ale przynajmniej trochę spędziliśmy czasu razem

---------- Dopisano o 20:41 ---------- Poprzedni post napisano o 20:39 ----------

aaa i jeszcze na ćwiczeniach z PR mieliśmy zaplanować jakiś event dla naszej firmy, no i wymyśliłyśmy sobie salon sukien ślubnych i pokaz tych sukien na targach hehe śmiesznie A hasło naszej firmy to "Say yes to the dress"
Karinka
Maleństwo

"Bez Ciebie dzisiejsze wzruszenia byłyby tylko martwym naskórkiem dawnych uniesień..."
Gleniusia jest offline Zgłoś do moderatora