2010-02-17, 20:34
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystkie maluszki są już z nami-przygodę z Odchowalnią zaczynamy ( list.-grud.
Cytat:
Napisane przez DiTu77
Nasza karuzelka z Fisher Price'a żre jak szalona - 4 takie wielkie baterie
naprawdę krótko trzymają 
|
ja mam z Tiny Love karuzelke od grudnia. Chodzi juz dlugo i te baterie bardzo dlugo trzymaja
Cytat:
Napisane przez olalicious07
Oferta super, ale wg mnie dość droga... W lutym dwa lata temu znalazłam Kubę hotel 4,5 * za 3tysiące właśnie.. Z tym,że wylot mieliśmy za dwa dni, ahh kiedyś to były fajne spontany... Teraz to się mogę spontanicznie wyrwać na godzinke z domu a nie na wakacje
Katarinka - mam jedno meeega niedyskretne pytanie, ale jestem tak jak Domi baaardzo ciekawska Pisałaś kiedyś, że już w ogóle nie masz brzuszka po ciąży i ważysz 3kg mniej... Jak zrobiłas z tym brzuszkiem iiii... ile ważysz przy jakim wzroście? Mam nadzieję,że się nie poczujesz urażona moim pytaniem
Ja mam dzis 15 dzień 6 weidera i chyba spasuje... 36 cykli i w kazdym cyklu 6 ćwiczeń to ciut za dużo, aż kark mnie boli
Muszę Wam się pozalić.. Poszłam w pon na pedicure ( a mam problem z wrastającym paznokciem) i tak mi tam kosmetyczka grzebała,że aż mam stan zapalny I mi zaropiało jeszcze, istna katastrofa tak to gó**no boli
no ładnie, godzinę mnie nie było w domu, a tż ululał Blanke przed kąpiela... i znow jej rytmu dnia nie zmienie i beda ją kąpać o 22, karmic ok 22-23 i dopiero spać...
Brombi - zasypuje się paszki puderkiem? Ja tylko pupcię i cipcie jej zasypuje 
|
Zasypuje paszki (choc ja nie Brombi) i pupeczke, dzis tez w zgieciu łokcia zasypalam bo moja Polcia miala czerwone wiec tak profilaktycznie...
a ja nie ciekawska- zartowalam 
a palca-wspolczuje!
Ja brzucha ogolnie tez juz nie mam i nawet ta krecha czarna cvoraz bledsza. Jednak jak siedze to jest taki nadmiar skory, choc jak stoje to jest okej. A pomyslec, ze przed ciaza mialam wklesly
a Ty Ola ile wazysz i ile masz wzrotsu?
Cytat:
Napisane przez kachula27
A ja nie pudruje i nie oliwkuje tylko pupke smaruje sudocremem i maly ma skorke idealna na szczescie
A no bedzie sie razem bawic,juz w zeszlym roku jak w ciazy byłysmy to tez razem byłysmy na wakacjach 
Poza tym siostra bedzie mi pilnowala malego jak ja do pracy wroce,mam do niej po drodze a ona sama wyrazila taka chcec wiec czemu nie,zawsze bede wiedziala ze jest u siostry a nie musze robic castingów na opiekunke
Lece kapac malego bo dzis przez tego lekarza i brak spaceru maly zASNAŁ zupelnie nie o tych porach co codzienie i spal troszke dluzej wiec kapanie sie przesuneło
---------- Dopisano o 20:54 ---------- Poprzedni post napisano o 20:52 ----------
A no i konik morski zamowiony a co niech ma!!
Tz powiedzial ze mi all zablokuje bo ostatnio tylko tam przesiaduje 
|
a moj Tz mi jeszcze kaze isc zamawiac...ja ogolnie oszczedna bylam, ale przy nim sie rozpuscialam
|
|
|