Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Maturzystki 2010 cz. V - 'nikt nie ma takiej nadziei jak ja'
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-02-17, 21:57   #4256
malenstwo5
Wtajemniczenie

Dot.: Maturzystki 2010 cz. V - 'nikt nie ma takiej nadziei jak ja'

dobry wieczór ;*
zaraz ponadrabiam

---------- Dopisano o 21:57 ---------- Poprzedni post napisano o 21:46 ----------

Cytat:
Napisane przez rehab4181 Pokaż wiadomość
ałaaaa, pomogło
idę coś pożytecznego porobić.

trzymam

wiecie co?
nudziło mi się(czyt. nie chciało uczyć) i weszłam na portal kobiecy, nie wiem, może Wam znany. i znalazłam oto taki artykuł http://www.papilot.pl/article/7611/E...obic-loda.html
prawie spadłam z fotela co się dzieje z tym społeczeństwem to ja nie wiem
Dawno się tak nie uśmiałam

Cytat:
Napisane przez martus9191 Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny

Zbieram się żeby tu coś napisac już od nie wiem kiedy, ale jak narazie tylko regularnie czytałam.

Miałam trochę zamieszania bo była studniówka, a teraz ferie i tak jakoś zleciało.

Co do studniówki partner z Internetu przyjechał i było naprawdę sympatycznie chociaż pod koniec trochę mnie już irytował :P A sama studniówka? Średnio szczerze mówiąc, miałam przez panią fryzjerkę zwalony cały wieczór. Dawno tak wściekła nie byłam i gdyby nie to że w domu byłam o 18.30 to wsadziłabym głowę pod kran i wyprostowała je:/ No ale co zrobic.

Teraz jako że ferie to siedzę nad chemią i biologią Nawet mi się nie chce myślec o prezentacji maturalnej :/

I tak w ogóle to spóźnione życzenia dla Ali
No i Kamila gratuluje

Teraz już naprawdę będę się starała pisac regularnie
Ja mojego TŻeta poznałam przez internet Przez epulsa, ale dawno to było

[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;17262636]a zrobisz mi też ? ciekawa jestem

podziel się winkiem .

siedzę na gadu i piszę coś tam do bratowej i po chwili przychodzą wiadomości z różnymi minkami myślę sobie o co chodzi. a to mój mały Marcel bawił się . najbardziej spodobała mu się minka <jestem z głupkiem >

edit: Martuś dziękuję ;* a co zrobiła Ci z włosami fryzjerka ? [/QUOTE]

Mój brat jak był trochę młodszy to też pisał do różnych ludzi na moim gg jakieś minki i literki

Ale ten wizaż muli

malenstwo5 jest offline Zgłoś do moderatora