2010-02-17, 21:52
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wielbicielki staroci łączcie się!
Cytat:
Napisane przez Pin up girl
Oj nie, z plastiku i gęstego samsarowego kremu nie ma nic.
W zasadzie ciężko mi go określic - trochę kwaskowy w otwarciu dzięki cytrusom, środek leciutko słonawy, gorzki nie jest wcale, słodki - może trochę, ale żadną słodyczą kwiatową, owocową czy jakąś ulepkową.
Warto poznać 
|
yhym, nastepny must sniff 
Cytat:
Napisane przez morelle
Ja miałam, używałam i byłam bardzo zadowolona. Madame jest śliczna, choć faktycznie jest taka "damowata" i trochę chłodna. To połączenie irysa z przepyszną różą bułgarską. Do czego porównać, teraz nic nie przychodzi mi do głowy.Mam nadzieję, że nie pomyliłam zapachów, bo ja go kojarzę po prostu jako szypr.
|
Przekonalas mnie, upolowalam sobie prawie cala 50tke na all, dluuugo to za mna chodzilo
Cytat:
Napisane przez Kota
Eau mam próbkę, którą mogę służyć.
Sentyment z dawnych czasów mam też do L`Air de Temps, chociaż -po ostatnim testowaniu w Superfarmie ochota na zakup mi przeszła.
Madame Rochas też jestem ciekawa.
|
Super Ja sie chetnie podziele swiezo upolowanym Madame 
Olu jesli chcesz tez Ci podesle razem z odlewkami 
L'air de Temps tez widzialam w Superpharmie w calkiem zgrabnym zestawiku, bardzo niedrogim...niestety testerow nie mieli
Cytat:
Napisane przez porzeczki
Madame Rochas nie testowałam, ale znam miejsce w Warszawie, gdzie możne je stacjonarnie kupić.
|
Wlasnie upolowalam prawie pelna 50tke za 60 kilka zl, wyszlo prawie tak samo. Wycieczki odloze sobie na pozniej, na razie skupiam sie na poruszaniu po kilku ulicach na krzyz 
Cytat:
Napisane przez Córka D'artagnana
Madame Rochas jest bardzo w stylu Chanel No19, przynajmniej na mojej skórze.
|
to dobrze wrozy, 19tke b lubie
Edytowane przez LouLou25
Czas edycji: 2010-02-17 o 21:55
|
|
|