Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wielbicielki staroci łączcie się!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-02-17, 21:52   #79
LouLou25
Zakorzenienie

Dot.: Wielbicielki staroci łączcie się!

Cytat:
Napisane przez Pin up girl Pokaż wiadomość
Oj nie, z plastiku i gęstego samsarowego kremu nie ma nic.
W zasadzie ciężko mi go określic - trochę kwaskowy w otwarciu dzięki cytrusom, środek leciutko słonawy, gorzki nie jest wcale, słodki - może trochę, ale żadną słodyczą kwiatową, owocową czy jakąś ulepkową.
Warto poznać
yhym, nastepny must sniff

Cytat:
Napisane przez morelle Pokaż wiadomość
Ja miałam, używałam i byłam bardzo zadowolona. Madame jest śliczna, choć faktycznie jest taka "damowata" i trochę chłodna. To połączenie irysa z przepyszną różą bułgarską. Do czego porównać, teraz nic nie przychodzi mi do głowy.Mam nadzieję, że nie pomyliłam zapachów, bo ja go kojarzę po prostu jako szypr.
Przekonalas mnie, upolowalam sobie prawie cala 50tke na all, dluuugo to za mna chodzilo

Cytat:
Napisane przez Kota Pokaż wiadomość

Eau mam próbkę, którą mogę służyć.

Sentyment z dawnych czasów mam też do L`Air de Temps, chociaż -po ostatnim testowaniu w Superfarmie ochota na zakup mi przeszła.

Madame Rochas też jestem ciekawa.
Super Ja sie chetnie podziele swiezo upolowanym Madame
Olu jesli chcesz tez Ci podesle razem z odlewkami
L'air de Temps tez widzialam w Superpharmie w calkiem zgrabnym zestawiku, bardzo niedrogim...niestety testerow nie mieli

Cytat:
Napisane przez porzeczki Pokaż wiadomość
Madame Rochas nie testowałam, ale znam miejsce w Warszawie, gdzie możne je stacjonarnie kupić.
Wlasnie upolowalam prawie pelna 50tke za 60 kilka zl, wyszlo prawie tak samo. Wycieczki odloze sobie na pozniej, na razie skupiam sie na poruszaniu po kilku ulicach na krzyz

Cytat:
Napisane przez Córka D'artagnana Pokaż wiadomość
Madame Rochas jest bardzo w stylu Chanel No19, przynajmniej na mojej skórze.
to dobrze wrozy, 19tke b lubie

sure. fine. whatever.

Edytowane przez LouLou25
Czas edycji: 2010-02-17 o 21:55
LouLou25 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując