Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Torby sie pakują-brzuszki się szykują MAMUSIE marzec-kwiecień 2010
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-02-18, 08:59   #2008
Darusiaaaa
Zakorzenienie

GG do Darusiaaaa Send a message via Skype™ to Darusiaaaa
Dot.: Torby sie pakują-brzuszki się szykują MAMUSIE marzec-kwiecień 2010

Cytat:
Napisane przez pl_madzia Pokaż wiadomość
Ja też niestety dopiero na szkole rodzenia się dowiedziałam, a pierwsze 4 mc ciąży przeleżałam na mdłości. A tu taka prosta sztuczka
mnie mdlosci ominely na szczescie ale ogolnie bardzo fajna sprawa. Na pewno sie przyda

---------- Dopisano o 08:59 ---------- Poprzedni post napisano o 08:57 ----------

Cytat:
Napisane przez asienka240 Pokaż wiadomość
a ja już prześcieradełko mam na materacyk nałożone, pościel ubraną i włożoną na kupkę do łożeczka, a wszystko to przykryłam prześcieradłem takim dużym, tak co się nie zakurzy...
a to wszystko dlatego, że mi już mniej jak więcej zostało, a mój Tż to ostatnio taki zakręcony chodzi, że wolałam zrobić to sama i mieć spokój :P
Biedak chyba się stresuje
my lozeczko chcemy zlozyc po mojej marcowej wizycie, a jesli sie nie uda to tz zdazy nawet jak w szpitalu bedziemy przyjedziemy na gotowe. Chociaz znajac jego od razu po wizycie u gin sie za to wezmie, bo juz sie doczekac nie moze a ze szpitala nie bedzie chcial wyjsc znajac zycie
A.Camus
Darusiaaaa jest offline Zgłoś do moderatora