2010-02-18, 09:24
|
|
Konto usunięte
|
Dot.: Mamusie MAJOWO- CZERWCOWE 2010. cz. III :-)
Cytat:
Napisane przez sparkly
Teraz wszystkie zrozumiemy czemy biedne wieloryby wyskakują na brzeg ... poprostu już dłużej tak nie mogą 
|
ojej... zamiast mnie to zmartwić ponownie, rozbawiło prawie do łez... ale już troszkę mniej wielorybia się dziś czuję... nie ma to jak huśtawki nastrojów... 
Cytat:
Napisane przez cate_
...
Dziewczyny możecie mi powiedzieć czy jecie fetę bo mam ochotę na sałatkę a nie wiem czy mogę 
|
ja jem...
kropko, mówiąc o niejedzeniu ryb masz oczywiście na myśli surowe? analogicznie do mięska? (tak się tylko upewniam )
byłam dzisiaj na krzywej cukrowej... co za obrzydlistwo... przez pół godziny po wypiciu walczyłam z wymiotami. nie cierpię tego uczucia - buzię wykrzywia, ślinianki pracują jak szalone a w żołądku coś musuje. ale dałam radę, obyło się bez pawia... 
a przed chwilą przyszedł sąsiad spytać czy mi nie cieknie po ścianach... bo na wyższych piętrach to się leje dosłownie. i faktycznie... mały trójkącik mokry w kuchni jest... i nie wiem co z tym zrobić nic nie kapie, tylko przesiąkło... chyba poczekam na małża... może on coś wymyśli - na razie macha łopatą na parkingu...
|
|
|