Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie MAJOWO- CZERWCOWE 2010. cz. III :-)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-02-18, 09:24   #2167
41606c31298bccbf4cae52b7859efbfee487d7f9
Konto usunięte

Dot.: Mamusie MAJOWO- CZERWCOWE 2010. cz. III :-)

Cytat:
Napisane przez sparkly Pokaż wiadomość

Teraz wszystkie zrozumiemy czemy biedne wieloryby wyskakują na brzeg ... poprostu już dłużej tak nie mogą
ojej... zamiast mnie to zmartwić ponownie, rozbawiło prawie do łez... ale już troszkę mniej wielorybia się dziś czuję... nie ma to jak huśtawki nastrojów...
Cytat:
Napisane przez cate_ Pokaż wiadomość
...
Dziewczyny możecie mi powiedzieć czy jecie fetę bo mam ochotę na sałatkę a nie wiem czy mogę
ja jem...

kropko, mówiąc o niejedzeniu ryb masz oczywiście na myśli surowe? analogicznie do mięska? (tak się tylko upewniam )

byłam dzisiaj na krzywej cukrowej... co za obrzydlistwo... przez pół godziny po wypiciu walczyłam z wymiotami. nie cierpię tego uczucia - buzię wykrzywia, ślinianki pracują jak szalone a w żołądku coś musuje. ale dałam radę, obyło się bez pawia...

a przed chwilą przyszedł sąsiad spytać czy mi nie cieknie po ścianach... bo na wyższych piętrach to się leje dosłownie. i faktycznie... mały trójkącik mokry w kuchni jest... i nie wiem co z tym zrobić nic nie kapie, tylko przesiąkło... chyba poczekam na małża... może on coś wymyśli - na razie macha łopatą na parkingu...
41606c31298bccbf4cae52b7859efbfee487d7f9 jest offline Zgłoś do moderatora