Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Polskie sklepy
Wątek: Polskie sklepy
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2006-04-28, 14:51   #10
aleksandra_119
Zadomowienie

Wyślij wiadomość przez MSN do aleksandra_119
Dot.: Polskie sklepy

Witajcie!
Zgadzam sie z Wami w 100%-ach. Ostatnio zwróciłam uwagę na to, że ciuchy są okropnej jakości, nie warte swojej ceny, a wyboru nie ma żadnego. Po sklepach chodzę jak po muzeum, niczego nie biorąc do rąk, nie przymierzając. Ciuchy są przeważnie wszędzie takie same, dokładnie tak jak piszesz, Dominiko, wszędzie są te, które odpowiadają aktualnym kanonom mody- np. wszechobecny brąz. Sądzę, że nie bardzo myśli się o tych, którzy nastolatkami już nie są. Chciałam już zacząc ubierać się w lumpeksach, którymi wcześniej nie bardzo się interesowałam. Kupując ubrania w "dobrych" sklepach nosze je tak czy inaczej jeden sezon, później nie nadają się do niczego. Niestety lumpeksy w moim mieście są tragicznie zaopatrzone, śmierdzi w nich, a rzeczy nie wyglądają zachęcająco...
Nadzieje pokładałam w H&M, którego znam z Wielkiej Brytanii. W moim mieście został otwarty dopiero dziś. Wybieram się na zakupy, ale wasze opinie o H&M'ie stłumiły mój zapał i średnio wierzę w to, bym znalazła coś godnego uwagi... Pozdrawiam Was.

aleksandra_119 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując