2010-02-18, 12:01
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: 30+ ... zapraszam :)
agiko, melkas ja tez uwelbiam maseczke aspirynowa bossska jest cera po niej. ja po zmyciu uzywam mojego nowego odkrycia :https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-2...m-Anti-Age.htm normalnie zakochałam sie w tym kremie. nie zapycha! a ja mam duza skłonnosc do zapychania.wygładza , rozswietla no i fajnie pachnie uzywam go tez pod oczy i naprawde jestem zadowolona bardzo.po powrocie z wypadu zakupie napewno drugi i ten z bursztynem i miodem o ile promocja jeszcze bedzie.
melkas ja kupiłam carefurze po 9 zł a garnierka tez chetnie dorwe ale dopiero jak wroce.
a to przepis na maseczke aspirynowa:
3-4 tabletki aspiryny Bayer
łyżeczka wody
łyżka jogurtu naturalnego
Tabletki zalewamy wodą i rozdrabniamy, do tego dodajemy łyżkę jogurtu i dokładnie mieszamy. Maseczka jest już gotowa. Teraz nakładamy na twarz i po 20 minutach spłukujemy letnią wodą.super oczyszcza i zamyka pory
agiko my mamy chyba podobny typ cery: mieszana , rozszerzone pory i od czasu do czasu 1-2 syfki(głownie przed@) a skore pod oczami juz prawie doprowadziłam do porzadku nanobase
ze swojej strony moge polecic rano:
-loreal derma genesis zel myje nim rano twarz, ładnie rozswietla
-ziaja tonik ogorkowy 
-krem nanobase pod oczy (bardzo delikatnie i mało)
-no i kremik bielenda torfi wodorosty pod oczy i na cała buzie
wieczorem:
-mydło szare
-tonik ziaja- krem nanobase pod oczy (sporo)
-bielenda ten co rano
oprocz tego dax sauna , himalaya, maseczka aspirynowa czekam na olej z pestek malin i zel hialuronowo-peptydowy.
kiedys uzywałam drogich kosmetykow i duzo i tylko szkodziłam sobie teraz jest super wczoraj az sie zdziwiłam jak mi pieknie pory znikneły , jaka gładka i jasna cera
napewno jak skoncza mi sie moje pudry itp to kupie minerałki ale to jeszcze potrwa bo mam duzo tego : sypki z kanebo, meteory w kulkach i prasowane a kusi twoja buzia minerałkami oj kusi.
a ja to ciemna jestem gdzi mozna kupic minerałki? te lepsze
cytologie poł roku temu za mieiac ide na kolejna, poł roku temu lekarka badała mi piersi,usg...3 lata temu. co miesiac sama sprawdzam czy jest ok. mammo nie miałam juz od 5 lat
wiolka zrowiej szybciutko 
---------- Dopisano o 12:43 ---------- Poprzedni post napisano o 12:38 ----------
wiecie co kochane ciesze sie z wyjazdu ale strasznie mi szkoda ze nie bede mogła tu do was zagladac przez cały tydzień juz tesknie 
---------- Dopisano o 13:01 ---------- Poprzedni post napisano o 12:43 ----------
ej gdzie jestescie? jak moge sobie poklikac chwile to nikogo nie ma
dukan
68 ......67.....65..... .63....61.....58.....57:l ove:.....55
Edytowane przez olunek
Czas edycji: 2010-02-18 o 11:59
|
|
|