Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Zimowe bobasy są pierwszej klasy (styczeń-luty 2010)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-02-18, 12:56   #71
addicted to wizaz
Zadomowienie

Dot.: Zimowe bobasy są pierwszej klasy (styczeń-luty 2010)

Ja już po spacerku, a mały jeszcze się weranduje (korzystam z tego, że śpi).
Z ciekawostek ze spacerku - na jednej bramie tabliczka z psem i napis "Ja dobiegam do furtki w 5 sekund a ty?". No i ja nie mogę chodzić zbyt szybko na spacerkach, bo w 2 h to pewnie bym zwiedziła całe moje miasto

aldii dla Lu z okazji 1 miesiąca
madzik Natalka też śliczna, a po 2 tygodniach to już spokojnie możesz ćwiczyć - najlepiej znajdź jakieś ćwiczonka w necie
EwcIaKIcIA przy karmieniu małego, jak czuję że zaczyna napływać mleko to przyciskam brodawkę tej piersi z której nie karmię i to zatrzymuje potok mleka i nie musze tak często zmieniać wkładek
gooha może na kolejnym badaniu będzie już dobrze. No i jak sama piszesz decyzja będzie w niedzielę co dalej (to w sumie na 2 dni przed terminem)
Sensuelna ból plecków
gosbaj dobrze, że z kupką małego już lepiej

---------- Dopisano o 13:56 ---------- Poprzedni post napisano o 13:54 ----------

Cytat:
Napisane przez Kancia Pokaż wiadomość
byłam z Adikiem i moja mamą w małym figloraju, trochę się zmęczyłam chociaz nic szczególnego nie robiłam
po południu mam w planach posprzatac pokój małego i wymyc okno. Przedwczoraj wypucowałam cała kuchnie, włącznie z meblami w srodku i na górze, oknem i pastowaniem podłogi
Czy to takie place zabaw w pomieszczeniu?

Cytat:
Napisane przez ula 87 Pokaż wiadomość
ja Was wszędzie szukam a Wy tu jesteście
już myślałam że od wczoraj nikt nie napisał zadnego postu , bo nasz poprzedni wątek jeszcze nie zamknięty

idę was nadrobić
Najważniejsze, że nas znalazłaś
addicted to wizaz jest offline Zgłoś do moderatora