Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - wymarzony pierścionek część XVIII i na pewno nie ostatnia ;)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-02-18, 15:09   #473
Poemi
Zakorzenienie

Dot.: wymarzony pierścionek część XVIII i na pewno nie ostatnia ;)

Cytat:
Napisane przez emi_lka Pokaż wiadomość
Cześć
Wracam do żywych... ostatnie dni były wyczerpujące, praca od 8 do 20 i mało snu, ale już się powoli regeneruję

Gratuluję udanych zakupów
Też mi się marzą udane zakupy butowe - ta zima zdewastowała moje nowe kozaki, zacieki z soli robią się okropne, nie chcą się zczyścić, po pastowaniu też zostają jasne plamy, i w ogóle skóra zrobiła się sucha, chropowata... Żałuję, że musiałam je tak eksploatować, niestety korzystam z komunikacji miejskiej, więc sporo też chodzę, a śniegu było bardzo dużo.
Tak więc planuję upolować jakieś kozaczki ekstra na wyprzedaży... jeśli jeszcze na jakąś się załapię

U nas też kolejna, tym razem niestety dłuższa rozłąka, od dziś do poniedziałku. Po ostatniej dobowej tęsknocie nie wiem, co będzie się teraz działo...
Ja też mam zmasakrowane buty przez sól... Ale czyszczę na bierząco i daje radę. Wyprzedaże butów są nadal bardzo sensowne, ostatnio widziałam takie jak moje tylko z zamszu i innej firmy przecenione z 800 na 300

No to jedziemy na jednym wózku . Choć możliwe, że jutro się zobaczę z TŻ-em... I w niedzielę . Nie no, ciency jesteśmy .

Jutro TŻ idzie na wernisaż mojego przyjaciela. Sam! Będą tam ci nasi znajomi którzy mnie nie lubią. Tak sobie żartujemy, że się nie zdziwią, że mnie niema tylko stwierdzą, że ze strony TŻ-a to była chwilowa niepoczytalność i że już dał sobie ze mną spokój .
Poemi jest offline Zgłoś do moderatora