Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Michaelowa Nibylandia XXX- You Rocked Our World, You Know You Did.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-02-18, 17:09   #4558
kamuha
Zakorzenienie

GG do kamuha
Dot.: Michaelowa Nibylandia XXX- You Rocked Our World, You Know You Did.

Cytat:
Napisane przez Kasieńka_666 Pokaż wiadomość
Ja u Kamy .. najlepsza firma w całej Europie
Daj spokój...z tą firmą same problemy, musze teraz te wszystkie podatki odprowadzić
Cytat:
Napisane przez historjon Pokaż wiadomość
Ja dostałąm walentynkę podpisaną twój M.J.
Ja też
Cytat:
Napisane przez Kasieńka_666 Pokaż wiadomość

Tak w ogóle to dzisiaj na uczelni miałam taką nieciekawą sytuację..
Mój kolega, którego bardzo lubię i naprawdę w tamtym roku świetnie się dogadywaliśmy (ofc jako dobrzy kumple ) ...
To on mnie powiadomił o śmierci Michaela..
No ale do rzeczy. Dzisiaj stoimy gadamy, śmiejemy się i ja podciągnęłam sobie spodnie bo mi zawsze spadają.. no i on śmieje się ze mnie.. (jak zawsze) i nagle wypala z tekstem.. (nie potrafię dokładnie powtórzyć, ale coś w ten deseń) "Co.. Tyłek Ci odpada jak Majkelowi?" ja po prostu w szoku.. bo to jest naprawdę jeden z lepszych facetów jakich znam. Powiedziałam tylko, że to wcale nie było śmieszne, ale on zdawał się tego nie usłyszeć bo zaczął opowiadać z wielkim rozbawieniem o odcinku South Parku z Michaelem.. oczywiście mówił, że go uwielbia itp., ale jednocześnie śmiał się szydząc z odpadającego nosa czy z tego, że był czarny a jest biały itp. Wszystko co najgorsze..
Pewnie powiecie, że jestem głupią cipą, ale nawet nie dałam rady mu nic powiedzieć bo już miałam łzy w oczach. Jedyne co zrobiłam to po prostu poszłam stamtąd, a on kończył swoje kazanie przy innych.
No cóż.. widocznie nie znam się na ludziach. Miałam go za zupełnie inną osobę. Jest mi teraz cholernie przykro..

---------- Dopisano o 16:16 ---------- Poprzedni post napisano o 16:14 ----------

Póki co to wiesz..

ale jedna z rodzin, która jest mną zainteresowana ma napisane, że są Indianami i od razu pomyślałam o Tobie

ale muszą dopiero wykupić konto premium żeby się ze mną skontaktować muszę więc czekać

---------- Dopisano o 16:19 ---------- Poprzedni post napisano o 16:16 ----------

Przepraszam, że Was tak zanudzam, ale musiałam się wygadać, a nikt inny nie zrozumiałby jak bardzo mnie to dotknęło. Podobno jestem nienormalna.
Nie jesteś nienormalna :no: A jezeli nawet to jesteśmy razem
Mnie też kiedyś zamurowało gdy usłyszałam podobne teksty z ust podobno bliskiej osoby...zamiast kfa wygarnąć to mnie zcieło z kapci...
kamuha jest offline Zgłoś do moderatora