Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Chciałoby się zmiany
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-02-18, 18:46   #7
Olcia
Zakorzenienie

Dot.: Chciałoby się zmiany

Cytat:
Napisane przez Kelpie Pokaż wiadomość
Już usprawiedliwiam mój okropny makijaż ;]
Zdjęcie, na którym średnio wyglądam jest łohoho i jeszcze bardziej stare...Umieściłam je aby pokazać mój naturalny kolor włosów...To chyba jakaś pierwsza klasa liceum albo i wcześniej. Małe się miało pojęcie wtedy o makijażu i zakrywaniu cieni chociażby...
Cienie mam mocne i to moja mała zmora, którą staram się teraz ukrywać...
A zdjęcie, na którym wyglądam dobrze to zdjęcie z wakacji, w czasie pobytu nad morzem...Z sierpnia zeszłego roku...Trochę na nim jestem opalona i wyrównały mi się te cienie...No i tez swoje robi aparat ;P
Zdjęcia te są całkiem przypadkowe i zdaje sobie sprawę, że średnio na niektórych wyglądam...
A jaki makijaż byś mi doradzała?
Aktualnie używam raczej jasnych cieni bądź tylko robię kreskę eyelinerem na górnej powiece...No i inne kosmetyki jak korektor, podkład, puder, róż itd...
Nie o same cienie mi chodzi tylko wlasnie o te delikatnosc, bez czarnych kresek
Mozesz sprobowac wyciagac kreski do gory, zeby uniesc optycznie zewnetrzne kaciki oczu, poczytac o makijazu dla opadajacych powiek, modelowaniu buzi...

---------- Dopisano o 19:46 ---------- Poprzedni post napisano o 19:45 ----------

zapomnialam, o korektorach i ogolnie dobrych kosmetykach poczytaj na KWC. bo jednak moja opinia bedzie tylko jedna, a tam masz duzo recenzji i jest w czym wybierac, takze w niedrogich produktach
Olcia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując