2010-02-18, 18:47
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystkie maluszki są już z nami-przygodę z Odchowalnią zaczynamy ( list.-grud.
Cytat:
Napisane przez malina81
A my dostalismy dzis zamówionego konika i oto prezentacja
zdjecie nr1: "a co to??"
zdjecie nr2: "a wiec oni myślą że będe przy tym usypiał."..
Fakt jest taki ze Tomuś uwielbia konsumowac konika, gadac z nim ale za nic w świecie ta muzyka go nie usypia  ale na mamie sie sprawdza 
|
Jaki słodki Tomuś!!! Aż mój Tż powiedział, że słodki bobas a ja choruje dalej na konika i piłuje Tż-ta
Cytat:
Napisane przez brombusia
Haj
Ja dzisiaj też zaliczyłam spacerek, ponad 2 i pół godziny, czy tylko ja się tak nudzę na tych spacerkach? Czy też tak macie?
|
No ja ide i ide i ide i nie mam do kogo dzioba otworzyć, bo nawet Piotruś wtedy śpi to co będę do śpiącego dziecka gadała
Cytat:
Napisane przez brombusia
Moje dziecko przymierza się do obrotu z plecków na brzuszek, a że mu nie wychodzi to się drze  Muszę mu pomagać, jak tak się chwieje na boczku i nie daje rady się przekręcić, zaczyna się denerwować, to go lekko popycham i ląduje na brzuszku, nawet już obczaił jak ma rączki trzymać, chwilę tak leży zadowolony a potem hyc na plecki i znowu od początku
I pakuje wszystko namiętnie do buzi, dzisiaj na macie to już nawet dwie zabawki na raz
|
Słodki maluszek i jak namiętnie wszytsko chce pożreć Mój na razie tylko pieluche chce zjeść jak jest głodny i łapie do paszczy wszystko na oślep
A Tż-tem sie nie martw będzie akuratnie w poniedziałek miał czas więc pośle kasiure ale nie moge się doczekać aż Piotrusia zapakuje w kombinezon od cioci Brombusi napewno będzie z tego galeria
Cytat:
Napisane przez Maria2008
Witam 
Dziewczyny co zrobić jak mała chce zjeść sobie rączke  :rolleyes :Cały czas wcina paluszki 
Są na to jakieś sposoby
Dzieciaki są śliczne 
|
Ja bym dała smoka, bo jak się do łapek przywyczaji to potem ciężko będzie oduczyć a smoka zawsze zabrać można
Wyczysciłam dywan
|
|
|