2010-02-18, 19:47
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: * Dzieciaczki Wiosna- Lato 2006 * cz. III
Edycia a ty ten sprey do ucha mialas na recepte? bo mi sie wydawalo ze nie trzeba a moj tz poszedl i mu mowia ze recepte trzeba od lekarza Zdziwilam sie . Chyba ze cos namieszal . Ja juz bylam pol spiaca w aucie i nie poszlam. Pamietam ze mowilas cos kiedys o tych tapsach. a kolezanka cwiczyla na nic? czy dupa nic? na mnie dzialaly , power ze szok, co do ceny to nawet nie wiem bo pierwsza lepsza strone dalam z tymi tablektami . Ja kupowalam w sklepie z suplemetami , w cenie takiej jak na alegro.
Sniezynka hehe, oj smiac mi sie dalej z tego chce. Twoja hustawka miala jakas regulacje pozycji? bo wyczailam jedna , 3 w 1 gdzie jest hustawka bujaczek i siedzenie do 18kg i cena 100 f. Tylko nie zlukalam jeszcze jak z pozycja tam jest .
Nails hehe moj tez czasem da popalic tak ze wlosy na glowie staja , dzis dal popis w sklepie az musialam wyjsc, albo ja taka wrazliwa na hormonach albo on przegina . Do przedszkola juz bym go dala spytaj moze jest miejsce jak u was taki maly nabor.
Ja niedawno wstalam, korka bezz spania w dzien nie daje rady , wogle mogla bym caly dzien spac .
|
|
|