Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nałogowe Kosmetykoholiczki - część X
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-02-18, 21:48   #4456
MagJa
Zakorzenienie

Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki - część X

Cytat:
Napisane przez agatka_k Pokaż wiadomość
Hej dziewczynki!
Przeszukałam forum i KWC ale nie mogę znaleźć, więc do Was zwracam się z pytaniem...

czy używałyście maseczek algowych peel-off (hydroplastycznych)
Proszek łączy się z wodą i nakłada na twarz,
a po 20-30 minutach ściąga się w całości.

Dostępne są na allegro, 30 gram za ok 12zl + koszty wysyłki
(w załączniku zdjęcie z aukcji, nie wiem, czy mogę podać link, wolę nie ryzykować, nie chcę nic reklamować )

Jeżeli używałyście, to możecie mi powiedzieć, jak wrażenia?
Warto kupić?
Używałam tylko tych z Bielendy i polecam, jeśli wiesz, że będzie Ci się chciało z nimi bawić. Bo niestety ja chyba za leniwa na to jestem Ale efekty były zgodne z obietnicami - cera nawilżona, wygładzona, uspokojona, jakaś taka jędrniejsza ogólnie.

Cytat:
Napisane przez rzyrafka Pokaż wiadomość
To daj znać co tam Ci będzie zbywało po selekcji

To był ten mail którego kiedyś Ci wysłałam i nie doszedł Podzielę to jakoś i dostaniesz mam nadzieję
Dopiero ją przeprowadzam Wczoraj znów mi coś nie wyszło...

A fotki podziel, bo u mnie niestety jest problem z odbieraniem dużych maili. Zresztą widziałaś jak fenomenalnie działa iPlus

Cytat:
Napisane przez isa666 Pokaż wiadomość

A ja sobie kupiłam dziś do pracy solone chipsy Lays te nowe, wypiekane w piecu. Wzięłam najmniejszą paczuszkę, bo nie chcę się obżerać takimi śmieciami, a one tak kusiły...
Też mnie kuszą, ale wczoraj dzielnie je wyjęłam z koszyka, a dziś tylko rzuciłam w ich kierunku tęskne spojrzenie. No ale stwierdziłam, że skoro robię kebaba by Knorr na obiad, to chipsy wartałoby odpuścić. Zwłaszcza, jak sobie przypomniałam, że dzień zaczęłam od chleba z nutellą, to jeszcze szybciej oddaliłam się od nich.
Nic to, że teraz kusi mnie czekolada, którą wystarczy tylko wyjąć z tajnej skrytki

A faktycznie są podobne do Pringlesów

Cytat:
Napisane przez emememsik Pokaż wiadomość
Widziałyście tę nową kolekcję Sephory? http://www.sephora.com/browse/brand_...-fb-tarina-tab
Całe szczęście nic mi się nie podoba, za różowo dla mnie. Ale na te pasiakowate bronzerki, które chyba już u Ciebie są ostrzę sobie ząbki

Cytat:
Napisane przez bossy Pokaż wiadomość
Hej
Kocham balsam Dermedic. Bardzo szybko ukoił moją mega wysuszoną skórę, a teraz przy 3 tygodniu stosowania jest po prostu cudowna. Cudnie nawilżona, gładziutka normalnie po tyłku się zbyt często przez to macam
Chyba przy najbliższej okazji i ja odświeżę znajomość z nim. Tak skutecznie kusisz A jeszcze jak sobie przypomnę ten śliczny zapach...

Cytat:
Napisane przez fuksjaa Pokaż wiadomość
Znalazłam dziś piękny lakier do paznokci Inglota:
http://inglotcosmetics.com/313.nail..../product/12858
Jeżeli w rzeczywistości też będzie taki piękny, to będzie mój.
Ładny, taki wiosenny. Przypomina mi trochę burżujkową morelke SoLaque, tyle, że ten jest bardziej perłowy i przejrzysty.

Cytat:
Napisane przez isa666 Pokaż wiadomość
Dziwne, bo w pracy teraz jem często i nie czuję się w ciągu dnia głodna, zjadam nawet coś przed wyjściem z pracy a jak jestem w domu na 17.00 to czuję się tak głodna, że zjadłabym konia z kopytami. I nie czuję chęci na słodycze, tylko coś konkretnego Dziś mi w drodze do domu tak w brzuchu z głodu burczało jakbym od rana nic nie jadła.
Pewnie dlatego, że w pracy jesteś zajęta i nie myślisz o jedzeniu, a nawet gdybyś myślała, to i tak nie ma tam tak wyposażonej lodówki jak w domu. A jak już wrócisz z pracy i wszystko masz pod ręką, to Ci się włącza gastrofaza, jak ja to mówię, i jesz na co masz ochotę. Przynajmniej ja tak mam, niestety
A najgorsze jest to, że nawet jak biorę obiad do pracy, to i po powrocie do domu mam ochotę na porządną kolację. Ba! czasem jeszcze w pracy godzinę po tymże obiedzie jestem głodna. Nie wiem co mi się porobiło Tyle dobrze, że jak wracam po 20 to już nie mam ochoty na obiadowe dania i tylko kanapki jem.

Miałam dzisiaj kiepski dzień, mimo iż zapowiadał się zupełnie przeciwnie. TŻ mnie wyprowadził z równowagi, pokłóciliśmy się i dobry nastrój diabli wzięli. Potem mnie zawiózł na zastrzyk, przywiózł, posiedział chwilę, ale coś nam się rozmowa nie kleiła, więc pojechał do domu. A miało być tak miło...

Tyle tylko dobrego, że zastrzyki faktycznie nie bolą, no i nie kosztowały mnie tak dużo, jak mogłyby kosztować, a firma bez problemu zwróci mi kasę za wykupiony wcześniej karnet sportowy.

No i z tej okazji na pocieszenie zrobie sobie prezent i kliknę parę błyszczydeł Burżuja na All. Miałam nie kupować dopóki nie zużyję jeszcze z dwóch, ale duży Superbalm to kwestia kilku dni, mały też szybko pójdzie, a okazji przepuścić nie mogę, bo to jedne z moich ulubionych. Jakoś do tej pory nie kupiłam żadnego błyszczyka 2 razy, ale Les Nudes nie odpuszczę.

A dzisiaj chciałam kupić mały różowy szampon HE i nigdzie nie było Czy teraz wszędzie tylko te 400ml są? Taką butlę to ja będę chyba pół roku zużywać
MagJa jest offline Zgłoś do moderatora