2010-02-18, 22:24
|
|
|
Zakorzenienie
Przekupka: 23 pkt / 96% pozyt.
|
melkowa wymiana - głównie M/L - ciuchy-dodatki-biżu
Nowy wątek
* Wysyłajmy na czas.
* Proszę PYTAĆ o stan rzeczy, wymiary itp itd. Nie chcę mieć nieprzyjemności po wymiance tylko dlatego, że coś jest za małe/duże lub wydawało Ci się, że rzecz jest w stanie idealnym lub też nie podoba Ci się materiał, z którego rzecz jest zrobiona. Kto pyta nie błądzi!
* Rzeczy, których już nie ma kasuję po wystawieniu przekupki, na ich miejsce wstawiam nowe.
* Odpisuj u mnie.
szukam:
męskich rzeczy roz.L
ROZMIARÓW 38/40 bo takie noszę!
* Tunik, nietoperków
* T-shirtów z fajnymi nadrukami w stylu pop art
* Old schoolowych dodatków, kolczyków
* .... co tam wpadnie w oko 
Do wymiany:
1. Koszula firmy New York Company. Nowa, nienoszona, prosto ze Stanów. Rozmiar duże S lub małe M (niestety dla mnie za mała) . Ze streczem, rozciągliwa, dopasowana w talii.. Mankiety zapinane na 2 guziki. "Błyszcząca", gdzieniegdzie przez złote nitki.
Wymiary : Dł. od pachy - 40cm Szerokość w talii - 35 cm Rękawy: dł od ramienia zew. - 60cm, wew - 46cm
2. Torebka firmy XOXO. Szczerze mówiąc to nie wiem czy firmowa czy podróbka . Dostałam jako prezent. Duża, mieszcząca A4, posiada dwie komory, na ramię. W ogóle nie używana Wymiary: wys: 28cm, szer: 35cm
3. Ciemnobrązowy pasek z niebieską klamrą.
4. Torebka na rękę Gucci. Nieużywana, nowa. Za parę rzeczy.
5. Obiektyw Canon 24-85mm f/3.5-4.5 . Używany. W tej sprawie PW

6. Torba XXL z połyskującego materiału w panterkę, nowa, firmy KATHY. Tylko za coś super. Jest na serwisie aukcyjnym, może zniknąć.
7. Buty firmy Bakers, założone przeze mnie z raz w poprzednie wakacje i teraz leżą w szafie. Są ciemno-brązowe, zamszowe, stan oceniam na bardzo dobry. "Złota wkładka - długość 27cm. - widoczne zgięcie. Lepiej prezentują się na nóżce niż na zdjęciach.
Tu link do tego sklepu: http://www.bakersshoes.com/category3.aspx?c=276
8. Balerinki Atmoshpere, z wymianki, na mnie za małe a mam stopę 27,5cm. Wkładka sugeruje 26,5cm Rozmiar podany na bucie: 8/41
Dostałam je nowe, są tylko przymierzone więc stan idealny. Kolor taki jak na zdjęciu (przynajmniej u mnie na ekranie) morski.Są lekko "ubrokacone" złotym brokatem. - NIE MA
9. Spódniczka plisowana firmy CROPP, rozmiar L. Założona 4-5 razy, teraz już na mnie za duża. Stan bardzo dobry. Najchętniej za inną spódniczkę.
Szerokość: 42cm
Długość:30.5cm
10. Dość cienki s weterek w paski szaro-żółty, bardzo miły materiał, rozmiar L. Rękawy 3/4. Założony parę razy - nie wymaga odkulkowania. Stan bardzo dobry.
Czas edycji: 2010-10-16 o 21:40
|
|
|