Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Zimowe bobasy są pierwszej klasy (styczeń-luty 2010)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-02-18, 22:19   #124
kocurazab
Zadomowienie

Dot.: Zimowe bobasy są pierwszej klasy (styczeń-luty 2010)

Cytat:
Napisane przez EwcIaKIcIA Pokaż wiadomość
No to jak mam coś więcej o sobie powiedzieć to tak:
Rozpakowałam się już 10.01.2010. Urodziłam pięknego chłopaka a z resztą zobaczcie sobie na zdjęciu My jako tako nie mamy problemu ze spaniem znaczy Gracjanek nie ma. najbardziej jestem zadowolona z nocy, bo przebudza się tylko koło 3 na jedzenie a usypia koło 22. Wstajemy punkt 9-ta i sobie jemy i się przewijamy, poźniej trochę zabawy i koło 11 przysypia chociaż nie zawsze. W zależnosci od pogody wybieramy się na spacer koło 13 i tak smacznie wtedy śpi, że aż miło patrzeć... Jeść to je mniej więcej co 3 godziny chociaż to zależy od tego ile wcześniej zjadł i czy usnął od razu czy jeszcze się bawił i płakał.
Ja mam do was takie pytanko, moze ktraś bedzie wiedziała. Zauazyłąm u małego, ze jak się czegoś przestraszy (zazwyczaj mojego psa, bo strasznie przeraźliwie szczeka), ale=bo mocno spłacze to tak bardzo szybko oddycha i długo mu to przechodzi. niby już jest spokojny, ale jeszcze tak szybciutko oddycha. Jak była pani doktor u niego to zauważyła też to i się pytała czy tak często miał. Czy to może oznaczać, ze może być z nim coś nie tak, czy to po prostu z nerwów mu się tak robi?? Niby lekarka nie mówiła, ze to coś złego, ale mimo wszystko trochę mnie to martwi
Śliczny chłopulek u Pliwy również

Cytat:
Napisane przez zebra666 Pokaż wiadomość
No a my się chwalimy pozycją, która nie tylko do spania fajna jest a no i chciałam zrpobić zdjęcie jak sie Piotruś do taty śmiał ale nim mój aparat w telefonie zaskoczył małemu się już znudziłoBędziemy polować dalejale zapewne jak zawsze nie będę miała aparatu pod ręką jak Piotruś będzie się radował
Pozycja niezła

Cytat:
Napisane przez addicted to wizaz Pokaż wiadomość
Cieszyłam się ostatnio, że dostałam próbki kosmetyków. Ale niestety nie posłużył mi krem pod oczy, wczoraj miałam strasznie przesuszoną skórę pod oczami (aż takie skórki się porobiły), a dziś obudziłam się z zapuchniętymi oczami
Bidulko, mam nadzieję, że Ci szybciutko przejdzie

Cytat:
Napisane przez aldii Pokaż wiadomość
Kocurazab

Cytat:
Napisane przez madzikUK Pokaż wiadomość
a ja dzis w nocy bylam tak zakrecona, ze jak robilam butle, to zapomnialam wlozyc tej rurki do srodka (Dr.Brown'a butla). a jak sie tego nie wlozy, to leci z butli. i tak ja karmie i zastanawiam czemu ona taka mokra jest??!! dopiero jak juz skonczyla zaczailam, ze butli dobrze nie zlozylam

no to ja tez zapodam mojego spiocha

Dzidziolek super

Cytat:
Napisane przez Zaslona Pokaż wiadomość
Ja robiłam test 16 czerwca, bo nie dostałam okresu (powinien być 14, 15 czerwca) i potem jak TŻ się dowiedział, że będzie tatusiem kazał mi kupić gazetę Fakt i włożył ją sobie do ramki i stoi sobie ona w pokoju, bo mówi, że musi zapamiętać ten dzień, bo wtedy dowiedział się, że będzie tatą
No mi akurat coś wewnętrznie mówiło, żebym kupiła test (chociaż nie planowaliśmy tak na już dzidziolka ), kupiłam i zrobiłam pierwszego dnia, co wypadał mi okres i wyszla taka bladziutka kreseczka, a za 2 dni już bardzo wyraźna

Cytat:
Napisane przez aldii Pokaż wiadomość
A w ogole to dzis moje sloneczko ma 1 urodzinki miesiac za nami

A ja jestem taka wściekła, że aż się poryczałam. Mąż zabrał laptopa do informatyka, aby go wyczyścił i wogóle coś tam powgrywał. Miał mi nie skasować paru rzeczy i co.... i za przeproszeniem g...
Wszystko pokasował, powgrywał jakieś programy, co jeszcze nie umiem się w nich posługiwać, normalnie tak mnie nerwy duszą od środka, że...
Mój mąż z tego wszystkiego - bo czuje się winny, że tak wyszło - śpi już chyba od 21:00, nic nie mówił, tylko widziałam tą jego "japkę", że chciał dobrze, a wyszło ch... No mówię Wam, jestem taka wkur..., że normalnie jakbym mogła, to bym udusiła tego informatyka, gdyby podlazł mi teraz w ręce...
Najgorsze jest to, że pokasowal mi rzeczy, których już nie odzyskam, bo miałam je tylko tutaj i nawet nie pamiętam, skąd to miałam

Spróbuję Was doczytać, ale troszkę dzisiaj naprodukowałyście więc nie wiem, czy dam radę.

Jutro wybieram się zrobić sobie morfologię, mocz, no i mam nadzieję, że wkońcu zamówimy te meble bo ostatnio nie zdąrzyliśmy
kocurazab jest offline Zgłoś do moderatora