Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - WYPADAJĄCE WŁOSY - część III
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-02-18, 22:56   #554
95a9c0c0ad5413d91ca5eca5b0ed55ead7480bc2_60568caa65742
Konto usunięte

Dot.: WYPADAJĄCE WŁOSY - część III

Cytat:
Napisane przez H567 Pokaż wiadomość
pomocy... ?
Mam dokładnie ten sam problem tyle że u mnie jest łysienie palckowate i mam już wyhodowany jeden placek łysego, na którym pojawił się meszek ALE niestety włosy obok, teoretycznie zdrowe wciąż lecą i tak jakby powiekszają moją łysinę. Tak więc podpinam sie do twojego pytania jak mam na to reagować.

PS. ogólnie to przez cały miesiąc ostatni łykała Capivit piękne włosy i co prawda nie zmniejszyło to drastycznie ilości wypadających dziennie włosów ALE spowodowało to wyraziste wzmocnienie włosów nie objętych wypadaniem więc polecam, zawsze na coś pomoże (meszek też stał sie bardziej wyrazisty )

Cytat:
Napisane przez kurtyzana Pokaż wiadomość
moja dieta polega na tym, że ograniczam słodycze, chipsy, wysoko przetworzoną żywność i inne chemiczne pokarmy, jem dużo owoców, warzyw, białka. ale ja mam łojotok. dodatkowo piję napar z szyszek chmielu. pomagają też pestki dyni, imbir, duzo wody, mało alkoholu i stresu.

ja też sie właśnie zastanawim czy moje problemy z włosami nie są wywołane łojotokiem bo tak szybko przetłuszczających sie włosów jeszcze nie miałam... muszę chyba też na to zacząć działać bo niedługo stracę połowę swoich pięknych kiedyś włosów.........
95a9c0c0ad5413d91ca5eca5b0ed55ead7480bc2_60568caa65742 jest offline Zgłoś do moderatora