Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - American&Polish Girls część XV :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-02-19, 08:37   #2586
Poison27
Wtajemniczenie

GG do Poison27
Dot.: American&Polish Girls część XV :)

Dzien dobry juz na nogach bo musze dojsc do siebie ale nie chce mi sie jechac do Wro, ltluc sie tymi atobusami

Siwa - jesli chodzi o Ciebie to tylko ciemne kolory! ale czarny tez sie bedzie splukiwał i czerń ma najwieciej pigmentów ze wszystkich farb i też źle wplywa na wlsoy, mocno na nie oddzialowuje, np u mnie objawia sie to plataniem i chropowatością jak mialam jasny blond to tak nie było. Poza tym czarny i tak Ci sie znudzi predzej czy póxniej i co wtedy znowu dekolorka? Jest tyle pieknych odcieni brązów...

Cytat:
Napisane przez ToTyLkoJa2 Pokaż wiadomość
taa zwłaszcza, że spowiadałam się u
jakiegoś młodego ciecia co się mnie nawet zapytał ile razy poszłam z chłopakiem do łózka. Mógł jeszcze o pozycje zapytać jak taki ciekawy. A jak zapytał czy żałuję to mu szczerze odpowiedziałam, że nie, no w końcu oczekują ode mnie szczerej spowiedzi. Pff zaczynam wątpić w instytucje jaką jest kościół, zwłaszcza, że po mnie do spowiedzi poszedł kolega, który się spowiadał również ze współżycia i on rozgrzeszenie dostał.
Pewnie tamten kolega zalowal Mnie sie ksiadz pytał, ktory raz sie spowiadam ze wspolzycia z chlopakiem powiedzialam ze drugi to on ze da mi rozgrzeszenie bo jeszcze mogę się nawrocić. Niestety dogmaty wairy to dogmaty i ksiezą nie moga sobie ich zmieinać tak jak sędzie nie moze zmieniac prawa w naszym systemie Ale skoro poszlaś do spowiedzi tzn ze zrobilas teoretycznie rachunek sumienia i powinnaś żalować..