Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XVI
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-02-19, 09:36   #2188
martucha84
Zakorzenienie

Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XVI

Cytat:
Napisane przez klion78 Pokaż wiadomość
atomufka dziękuję Ci serdecznie za poradę mogłam zgłosic się do Ciebie zamiast łazic do tej lekarki. No ale pójdę do niej jeszcze raz i poproszę o skierowanie do urologa. Dzięki.
ja odebralamn wyniki i nic nie wychodowali... iec bakterie sa ale niegrozne i pewnie z tego powodu ze biore zelazo..

Cytat:
Napisane przez domi7ks Pokaż wiadomość
MiQka gratulacje!tak troche niespodziewanie, prawda?

strippi Malutka slodziutka i jaka malutka

DZIEKUJE ZA GLOSY
jutro tez sie przypomne
a moja kruszynka tak sobie gaworzy z tatusiem
Załącznik 2880187
sliczna kruszynka klikniete zaakceptowane

Cytat:
Napisane przez SSR Pokaż wiadomość

martucha84
i co jest zainteresowanie suknią? fajna rogówka, a ona jest z takiego flauszu? Nie będzie się wycierać? i jakie ona ma rozmiary? Bo ja też musze jakąś kupić. No i powodzenia na egzaminie w sobotę.
przyjemnego zalatwiania
aaaa co do sukienki to nie wiem czy jest odwiedzilo strone ponad 130 osob a to dopiero 4 dzien.. wiec mysle ze jest
ona jest z materialu ale to nie flausz jakas tkanina ... aaa jej wymiary sa fajne bo nie jest szeroka tzn niezajmuje za duzo miejsca 84 cm / 256 cm / 169 cm Powierzchnia spania to 214 cm szerokości oraz 133 cm głębokości.
i nie dziekuje za kciukasy

Cytat:
Napisane przez Ana*** Pokaż wiadomość
Kochane to nie takie proste.
Nie pracuję na zmiany, tylko 9:00-17:00 i nie mam możliwości się zamienić, bo jestem sama w punkcie muszę "fatygować" szefową, którą powiedziała mi już, że nie da rady.
Do przedszkola musiałabym chodzić po 2h- od 7:00, tylko dyrektorka... no i co gorsze to taka trochę "znajoma", klientka u mamy w sklepie... a i tak się nie godzi, więc nie chcę chodzić i pytać po innych przedszkolach, bo u mnie w mieście jest raptem kilka przedszkoli i później boję się, że jak będę szukać pracy to będą mieć o mnie wyrobioną opinię, w stylu... "to ta co chce iść na łatwiznę...", "nie ma praktyk". Praca ta jest ważna dla mnie do póki nie mam innej, ale nie jest AŻ tak ważna, bo jest to praca tymczasowa, na okres studiów, a nie w zawodzie...

Aaa... i mają otwierać w pobliskiej wiosce przedszkole (co ciekawe sa tam pomoce nauzyciela, a w mieście ich nie ma!) i byłam rozmawiać z dyrektorką przedszkola, która ma zamiar tamto tworzyć.... (dla niewtajemniczonych od początku zależy mi na takiej posadzie-doświadczenie w branży! ) pytałam się jakie mam szansę na pomoc, a ona powiedziała, że nic nie obiecuje, bo nie wie czy na pewno powstanie to przedszkole i nie może nic obiecać, ale mogę zostawić CV, odpowiedź kwiecień-maj... JAK MYŚLICIE? jak interpretować jej słowa? a co do posady nauczyciela, to można już zająć po ukończeniu licencjata, ale mówiła, że ma już chętnych magistrów, więc duuupaa... ale może na pomoc by się udało. Jakbym wiedziała, to z tej pracy bym odeszła, tam poszła spokojnie zrobiła praktyki w kwietniu, w maju może w szkole... i wtedy bym mogła zacząć pracę od września... ale kto to wie...??:confus ed:
)
trzymam kciuki za prace mam nadzieje ze sie uda

Rybulka ja tez

Ania ale ja mam coraz wiekszego lenia obawiam sie ze dzis nieopanuuje reszty zaraz zabieram sie za nauke

Justyna klikniete

dziewczyny mam pytanie w sprawie ZUS
skoro jestem na dluzszym l4 i zus przejmuje mnie po 33 dniu i to np bedzie 20 lutego to 1 marca dostane wyplate od pani dyr z przedszkola za te 20 dni lutego i potem za reszte z zusu i juz kazdy nastepny miesiac placi zus tak?