Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nałogowe Kosmetykoholiczki - część X
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-02-19, 11:20   #4480
sleepy
Zakorzenienie

Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki - część X

Hej

Cytat:
Napisane przez bossy Pokaż wiadomość
http://www.☠☠☠☠☠☠☠/leki/p2988-Oeparol

On w sumie dobry na wszystko. Skóra ciała, cera, włosy, paznokcie, humorzaste humory, bolesne okresy, nerwowość itp.
Wygląda interesująco, szczególnie te wskazania przy skórze alergicznej. Chyba się skuszę bo obecnie nie biorę tabletek antyalergicznych i moja twarz za często wariuje.

Cytat:
Napisane przez kochanie Pokaż wiadomość
Ej, codziennie wieczorem, o tej porze mniej więcej, jest prawie 100 tysięcy osób Ja nie wiem, to przez ten konkurs vichy?? Ledwo cokolwiek działa
Mnie też to denerwuje, wszystko chodzi okropnie wolno a załączniki otwierają się wieczność.
A w konkurs nawet nie wnikam, nie wiem o co chodzi,nic nie klikam.

Cytat:
Napisane przez MagJa Pokaż wiadomość
Całe szczęście nic mi się nie podoba, za różowo dla mnie. Ale na te pasiakowate bronzerki, które chyba już u Ciebie są ostrzę sobie ząbki
No właśnie, ktoś wie kiedy one się pojawią? Ostatnio widziałam tylko nowe cienie i małe tubkowe błyszczyki, a pasiaków nie było. A już nabrałam ochoty na dokładne obejrzenie

Cytat:
Napisane przez MagJa Pokaż wiadomość

A dzisiaj chciałam kupić mały różowy szampon HE i nigdzie nie było Czy teraz wszędzie tylko te 400ml są? Taką butlę to ja będę chyba pół roku zużywać
Zauważyłam, że w moim Rossmanie są tylko te duże butelki. Jeśli chodzi o odżywkę to kupuję tylko duże ale szamponu to bym chyba nie zmęczyła.

Cytat:
Napisane przez aante_e Pokaż wiadomość
Sleepy pisała, że używała też tej dodającej objętości, zielonej i nawilżającej i ta ostatnia jest najlepsza, także ja zostanę przy testowaniu szamponów i niebieskiej odżywce, inne sobie odpuszczę.

W między czasie przez moją łazienkę przewinęła się też odżywka różowa ale nie zapisała się w pamięci niczym szczególnym.
Chciałam niedawno kupić zielony szampon(pamiętam, że go chwaliłaś) ale akurat w sklepie były wszystkie inne tylko nie zielone więc znów wzięłam pomarańczowy bo jest sprawdzony i bardzo fajny. Ale tego nabłyszczającego i tak nie odpuszczę