2010-02-19, 11:20
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki - część X
Hej
Cytat:
Napisane przez bossy
|
Wygląda interesująco, szczególnie te wskazania przy skórze alergicznej. Chyba się skuszę bo obecnie nie biorę tabletek antyalergicznych i moja twarz za często wariuje.
Cytat:
Napisane przez kochanie
Ej, codziennie wieczorem, o tej porze mniej więcej, jest prawie 100 tysięcy osób  Ja nie wiem, to przez ten konkurs vichy?? Ledwo cokolwiek działa 
|
Mnie też to denerwuje, wszystko chodzi okropnie wolno a załączniki otwierają się wieczność.
A w konkurs nawet nie wnikam, nie wiem o co chodzi,nic nie klikam.
Cytat:
Napisane przez MagJa
Całe szczęście nic mi się nie podoba, za różowo dla mnie. Ale na te pasiakowate bronzerki, które chyba już u Ciebie są ostrzę sobie ząbki 
|
No właśnie, ktoś wie kiedy one się pojawią? Ostatnio widziałam tylko nowe cienie i małe tubkowe błyszczyki, a pasiaków nie było. A już nabrałam ochoty na dokładne obejrzenie
Cytat:
Napisane przez MagJa
A dzisiaj chciałam kupić mały różowy szampon HE i nigdzie nie było  Czy teraz wszędzie tylko te 400ml są? Taką butlę to ja będę chyba pół roku zużywać 
|
Zauważyłam, że w moim Rossmanie są tylko te duże butelki. Jeśli chodzi o odżywkę to kupuję tylko duże ale szamponu to bym chyba nie zmęczyła.
Cytat:
Napisane przez aante_e
Sleepy pisała, że używała też tej dodającej objętości, zielonej i nawilżającej i ta ostatnia jest najlepsza, także ja zostanę przy testowaniu szamponów i niebieskiej odżywce, inne sobie odpuszczę.
|

W między czasie przez moją łazienkę przewinęła się też odżywka różowa ale nie zapisała się w pamięci niczym szczególnym.
Chciałam niedawno kupić zielony szampon(pamiętam, że go chwaliłaś) ale akurat w sklepie były wszystkie inne tylko nie zielone więc znów wzięłam pomarańczowy bo jest sprawdzony i bardzo fajny. Ale tego nabłyszczającego i tak nie odpuszczę
|
|