Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Rozmowy w toku... Zawital do nas bocian :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-02-19, 10:27   #103
Darusiaaaa
Zakorzenienie

GG do Darusiaaaa Send a message via Skype™ to Darusiaaaa
Dot.: Rozmowy w toku... Zawital do nas bocian :)

Cytat:
Napisane przez Carol77 Pokaż wiadomość
Karolinko Ty zawsze masz zdrowe podejście do wszystkiego i tak każdy powinien myślec. No ,ale........... tutaj na pewno nikt nas nie skrytykuje za swoje poglądy i nie wytknie bycia farciarą Ja tam tez sie nie udzielalam po tym jak juz mnie skrytykowały na temat karmienia piersią, a po ostatnim wyskoku pewnej pani odechciało mi się wszystkiego
Powiedz kochana jak tam Twój synuś?? Szaleje w brzusiu??

Darusia masz święta rację!!!!!!!!!!! Ja nie będe kupowac nawet karuzeli, boszczerze mnie wkurza to bujanie i granie wredna matka Olcia miała, ale wcale jej to nie interesowało, wolała garnki i nne dziwne zabawki nawet powiem Ci, że zabawek nie będziemy dużo kupowac, bo dziecko szybko sie nudzi, pare fajnych, rozwojowych i już a i tak jak goście przychodzą, to kupują więc nazbiera się pewnei tego sporo
A co dawania rad, ja zawsze pisze co ja uważam za stosowne, z własnego doświadczenia wiem co się sprawdza a co nie, ale nie będe nikogo przekonywać, ze źle robi, obrażac go i mówić, że się nie zna, każda z nas wypracuje swój model wychowania i każda z nas ma prawo do wyrażania swojej opinii i ja szanuję każde. Nie mam zamiaru nikogo zwyzywac tylko dlatego, ze robi coś inaczej

Kasiu a jak się czujesz??? Biedaku, juz Cie zagonili do roboty, dobrze, ze jutro weekend nie przepracuj się

---------- Dopisano o 11:21 ---------- Poprzedni post napisano o 11:19 ----------

Masz racje kochana, źle napisałam, u nas w pl jest, w Warszawie maja sklep, nawet na stronie Next są wymienione, fakt, ale u nas na Sląsku nie ma mają takie super spodnie i to dla malutkich kobietek jak ja, że nei trzeba ich skracać.........no ale chyba obejdę sie smakiem i kupię jakieś w h&M albo gdzie indziej.

---------- Dopisano o 11:24 ---------- Poprzedni post napisano o 11:21 ----------

Ja tak mialam z Olą, miała za mało jedzonka i po 4 mies męczarni i krwawiących brodawkach dałam butlę, teraz jakby tak było, dam od razu, wolę najedzone i szczęśliwe dziecko i siebie niż wrzeszczące i głodne przeciez teraz sa tak świetne mleczka, że nie ma co sie nawet zastanawiać, z resztą mnie mama wcale nie karmiła
jestem tego samego zdania kazdy maluszek jest inny, jednemu beda pasowaly kosmetyki takiej firmy, innemu drugiej , wszystko sie tak na prawde okaze jak maluszki beda juz z nami

---------- Dopisano o 11:27 ---------- Poprzedni post napisano o 11:25 ----------

jesli maly sie nie bedzie najadal nie bede na sile meczyla ani jego ani siebie
A.Camus
Darusiaaaa jest offline Zgłoś do moderatora