2010-02-19, 12:42
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: PM 2010 śluby relacjonują, w stan małżeński szczęśliwie wstępują! cz.14
Cytat:
Napisane przez mariiasia
---------- Dopisano o 13:01 ---------- Poprzedni post napisano o 12:58 ----------
dzięki za wyjaśnienie 
a ten wax, który ty masz to jakiś lepsiejszy jest i chyba go sobie zamówię, bo moje włosy wołają o pomstę do nieba  
ale to dopiero za jakiś miesiąc-dwa, jeśli moja aktualna kuracja nie da rezultatu. kupiłam sobie taką maskę na bazie mleka, zobaczymy jak się spisze. póki co użyłam jej trzy razy i włoski są gładsze, czekam jeszcze jak sobie poradzi z wypadaniem
dobrze że ja nie miałam takich przeżyć z zębami  (odpukać  )
raz tylko sobie przegryzłam jęzor na wylot 
|
Ja też, ale nie pamiętam czy na wylot. Jak miałam 6 lat, pamiętam tylko, że miałam taką mega kulke od tego i długo sie goiło, a ja przez ten czas nie jadłam żadnych przypraw.
---------- Dopisano o 13:42 ---------- Poprzedni post napisano o 13:37 ----------
Cytat:
Napisane przez asiulek1705
 Ale powiem Ci, że Twoja mama miała dobry pomysł, bo dzięki temu na pewno lepiej znosiłaś te wizyty u sadysty  Ja pamiętam, że jak w zerówce musiałam pójść do dentystki (była stara i miała jakieś takie kaprawe oko) to poszła ze mną babcia. Ona zawsze potrafiła mnie jakoś tak pozytywnie nastawić. A ta dentystka darła się na mnie"dzieckooo!co ty wyprawiasz!!!", bo się zakrztusiłam 
|
Je też uważam, że dobry pomysł z tym wafelkiem Martoolka.
A co do tamtego Twojego dentysty z dzieciństwa asiulek.... nie ma to jak "dobre" podejście do dzieci...
|
|
|