2010-02-19, 18:03
|
|
mj
|
Dot.: Rodzice-TŻ-nocowanie
Cytat:
Napisane przez Luba
Dopiero jak kogos poznam, ten ktos zachowa sie jak kulturalny człowiek, jesli uzna, że mam w swoim własnym domu jakieś prawa  to wtedy mogę taka osobe polubić (bardziej niz zwykle). To chyba normalne, że lubimy miłych, grzecznych, kulturalnych ludzi a chamów najchętniej nie wpuszczalibyśmy do domu? Jesli moje dziecko chce sobie żyć z kimś niewychowanym, to cóz, za głupotę zapłaci samo.
chce przeszukiwać swoich postów, więc w razie niejasności poczytaj wszystko jeszcze raz. I jeszcze, az do skutku, czyli zrozumienia
|
Czyli według Ciebie objawem "chamstwa" jest fakt, że druga połówka Twojego dziecka by posiedziała u niego dłużej nic złego nie robiąc? Oczywiście nie mówię tu o codziennym siedzeniu do 2 czy 3, bo jeśli wyjdzie o 21, 22 czy nawet 23 to nic się nie stanie...Ale jakoś osobiście bym kogoś uznała za chama by musiał sie mocniej postarać niż siedzieć do 2 czy 3 w nocy...
Poza tym zapomniał wół jak cielęciem był... Gdyż jakos mi się wierzyć nie chce, że wszystkie tutaj mamy broniące praw do luzu w swoim własnym domu itp bo to ich dom ich zasady, to grzecznie za młodych czasów <owszem za młodych, młodzieńczych itp. tj tych "nastu" lat, a nie 40 latki czujące się młodo nie o to chodzi, mimo że gratuluje pozytywnego nastawienia> wracając do tematu, to że grzecznie wracały do rodziców mając ich za najważniejsze osoby na świecie i nigdy nie kierowały się sercem, zauroczeniem, zakochaniem i nie miały przed oczami tego swojego wybranka, z którym na koniec świata by poszły.
|