2010-02-20, 12:44
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr Pierre Dukana, cz. 5
ja do Therci
Kobieto - jesteś wielka !!! 
Przed chwilą zrobiłam Twoje rozpustne kanapki i mysle, ze sie w nich zakochałąm 
Naprawdę smakują jak tosty zapiekane z serem i szynką
Dzisiaj specjalnie zrezygnowałam rano z owsianki, żeby móc sobie pozwolić na te kanapeczki, bo już dawno się do nich przymierzałam, i warto było. Matko jakie to było pyyyyysznnnnee 
Dzięki Emilia 3000, już zakupiłam mamie herbatki, zastsowwałam się do Twoich rad
Mav - zazdroszczę Ci tych Niemiec 
---------- Dopisano o 13:40 ---------- Poprzedni post napisano o 13:38 ----------
Cytat:
Napisane przez Mariolcia =P
hej  tez zrobilam zapas jogurtow i twarozku 
dziewczyny kotlety sojowe tylko w dni warzywne prawda? Bo wlasnie dzis mam i sie zzastanawiam nad nimi 
ogolnie mam dzis duzo pracy, musze cale mieszkanie wysprzatac i upiec szarlotke, bo przyjezdza mama tz z jego wujkiem jutro  i mialam ambitne plany nalepic pierogow ruskich dla tz, zeby mu tylko szybko odgrzewac, ale nie wiem co mi z tego wyjdzie;D
|
tak kotlety sojowe na PW mozna 
---------- Dopisano o 13:42 ---------- Poprzedni post napisano o 13:40 ----------
Cytat:
Napisane przez malutka20068
Ja od wczoraj zaczęłam dietkować z Dukanem, książki nie posiadam więc będę się opierać na informacjach uzyskanych głównie z forum.
Osobiście podoba mi się ta dieta, od zawsze lubiłam sobie coś tam podjadać i im więcej jadłam tym bardziej głodna byłam. Teraz jem głównie białko jakieś 4-5 posiłków i głodu nie odczuwam
cherrry2009 ja na rozpoczęcie diety polecam się zaopatrzyć w: rybkę (ja robię na parze), pierś z kurczaka, tuńczyka w sosie własnym w puszce, jajka, ser biały, jogurty naturalne, serek wiejski i ja jeszcze makrele osobiście bo uwielbiam 
|
ja bym Ci jednak radziła przeczytać książkę, ja jej nie mam na kompie, ale wiele dziewczyn ją posiada, więc na peawno Ci chętnie wyślą, bo książka to źródło wiedzy jesli chodzi o dietkę, a forum to tylko uzupełnienie, i wyjaśnianie wątpliwości, no i wspieranie rzecz jasna 
---------- Dopisano o 13:44 ---------- Poprzedni post napisano o 13:42 ----------
Cytat:
Napisane przez cherrry2009
To jak z tymi śledziami w occie? W sumie ryby i ocet są w spisie dozwolonych produktów...sama nie wiem pomocy
|
niestety nie wiem jak z tymi śledziami, ja nie lubię śledzi, i nigdy ich nie jem, ale może inne dziewczyny lepiej się znają.
|
|
|