Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr Pierre Dukana, cz. 5
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-02-20, 12:44   #2013
nulqa
Raczkowanie

Dot.: Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr Pierre Dukana, cz. 5

ja do Therci
Kobieto - jesteś wielka !!!
Przed chwilą zrobiłam Twoje rozpustne kanapki i mysle, ze sie w nich zakochałąm
Naprawdę smakują jak tosty zapiekane z serem i szynką
Dzisiaj specjalnie zrezygnowałam rano z owsianki, żeby móc sobie pozwolić na te kanapeczki, bo już dawno się do nich przymierzałam, i warto było. Matko jakie to było pyyyyysznnnnee

Dzięki Emilia 3000, już zakupiłam mamie herbatki, zastsowwałam się do Twoich rad
Mav - zazdroszczę Ci tych Niemiec

---------- Dopisano o 13:40 ---------- Poprzedni post napisano o 13:38 ----------

Cytat:
Napisane przez Mariolcia =P Pokaż wiadomość
hej tez zrobilam zapas jogurtow i twarozku
dziewczyny kotlety sojowe tylko w dni warzywne prawda? Bo wlasnie dzis mam i sie zzastanawiam nad nimi
ogolnie mam dzis duzo pracy, musze cale mieszkanie wysprzatac i upiec szarlotke, bo przyjezdza mama tz z jego wujkiem jutro i mialam ambitne plany nalepic pierogow ruskich dla tz, zeby mu tylko szybko odgrzewac, ale nie wiem co mi z tego wyjdzie;D
tak kotlety sojowe na PW mozna

---------- Dopisano o 13:42 ---------- Poprzedni post napisano o 13:40 ----------

Cytat:
Napisane przez malutka20068 Pokaż wiadomość
Ja od wczoraj zaczęłam dietkować z Dukanem, książki nie posiadam więc będę się opierać na informacjach uzyskanych głównie z forum.
Osobiście podoba mi się ta dieta, od zawsze lubiłam sobie coś tam podjadać i im więcej jadłam tym bardziej głodna byłam. Teraz jem głównie białko jakieś 4-5 posiłków i głodu nie odczuwam

cherrry2009 ja na rozpoczęcie diety polecam się zaopatrzyć w: rybkę (ja robię na parze), pierś z kurczaka, tuńczyka w sosie własnym w puszce, jajka, ser biały, jogurty naturalne, serek wiejski i ja jeszcze makrele osobiście bo uwielbiam
ja bym Ci jednak radziła przeczytać książkę, ja jej nie mam na kompie, ale wiele dziewczyn ją posiada, więc na peawno Ci chętnie wyślą, bo książka to źródło wiedzy jesli chodzi o dietkę, a forum to tylko uzupełnienie, i wyjaśnianie wątpliwości, no i wspieranie rzecz jasna

---------- Dopisano o 13:44 ---------- Poprzedni post napisano o 13:42 ----------

Cytat:
Napisane przez cherrry2009 Pokaż wiadomość
To jak z tymi śledziami w occie? W sumie ryby i ocet są w spisie dozwolonych produktów...sama nie wiem pomocy
niestety nie wiem jak z tymi śledziami, ja nie lubię śledzi, i nigdy ich nie jem, ale może inne dziewczyny lepiej się znają.
nulqa jest offline Zgłoś do moderatora