Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Rocznik 86 - najbardziej fascynujące kobiety i nie tylko :P część 2
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-02-20, 21:48   #3341
antunka
Zakorzenienie

Dot.: Rocznik 86 - najbardziej fascynujące kobiety i nie tylko :P część 2

Cytat:
Napisane przez teofano86 Pokaż wiadomość
czy któraś z was używa szamponów koloryzujących tych do dwudziestu kilku myć??
Casting to chyba szampon a nie farba. Używam i sobię chwalę (fryzjer również) więc mogę polecić.

Cytat:
Napisane przez andzik1111 Pokaż wiadomość
Puk puk

Wrocilam po kilku ladnych miesiacach nieobecnosci i nie wiem od czego zaczac... Podczytuje Was czasem ale jakos nie mialam weny zeby cos napisac, albo weszlam na chwilke i musialam uciekac
Stesknilam sie za Wami, moze teraz po sesji bedzie mi latwiej zagladnac czesciej

W skrocie co u mnie: w sumie bez wiekszych zmian- pracuje tam, gdzie kiedys, sudiuje (zjazdy mam co tydzien stad ten brak czasu), jestem w trakcie schodzenia sie z bylym i zastanawiania czy dobrze robie i czego tak naprawde chce Zycie towarzyskie(imprezy, przyjaznie) zaniedbane niestety, w wakacje mam nadzieje to nadrobic

Pozdrowionka i Buziaki kochane
Ło matulu Andzik No witaj kochana, my też się za Tobą stęskniłyśmy a przynajmniej ja Biedna jesteś z tym brakiem czasu, oby to się niebawem zmieniło. A z byłym zawsze możesz spróbować raz jeszcze (choć ja wyznaję zasadę: nie wchodzi się dwa razy do tej samej rzeki) i albo się utwierdzisz w przekonaniu, że to jednak nie to albo wręcz przeciwnie.
Zaglądaj do nas częściej bo następne przywitanie będzie takie:
antunka jest offline Zgłoś do moderatora