Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Moja kolekcja perfum - część V
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-02-20, 21:36   #807
reniabg
Wtajemniczenie

Dot.: Moja kolekcja perfum - część V

Cytat:
Napisane przez kropka75 Pokaż wiadomość
Nie będę się ujawniać w całości, bo moja kolekcja w 80% jest stała i nudna, więc tylko aktualizacja: Oto zdobycze ostatnich paru miesięcy... (odlewki to Zen i Kashmina)
Piękne zdobycze Kolekcje nie są nudne Prosimy

Cytat:
Napisane przez polkadxdx Pokaż wiadomość
A to moja aktualnie .
Odlewki: Sensuous, Kelly Caleche, Eau de Lalique, Miss Charming, Lady Vengeance, The Parfum, Stella, NR, Prada Irysowa, Ogrodek Śródziemnomorski, Automne.
Gratuluję! Pięknie tam

Cytat:
Napisane przez CatchyKathy Pokaż wiadomość
Moja mała aktualizacja

Kashmina - teraz już wiem że za mało sobie jej zostawiłam

Versace Yellow Jeans - miniaturka z wymianki, w sumie wzięta w ciemno, nie mój zapach, ale na letnie dni może może

Organza Indecence - moja zdobycz, cięszę się z niej jak dziecko
Dziekuję Asiuuuuulce, która dała mi możliwość poznania OI z próbeczki wymiankowej

W drodze jest miniaturka Theoremy oraz kilkanaście próbek i odlewek z targowiska i wspolnozakupowego

Dziś pierwszy dzień odwyku a już mnie kusiło żeby wziąć odleweczkę, nie wiem jak wytrzymam 40 dni :P
O jaaa OI Zazdroszczę ........

Cytat:
Napisane przez KasiaxQ Pokaż wiadomość
To i ja wrzucam zdjęcia całości, bo trochę się zmieniło od ostatniej odsłony
No no - śliczności! Troszkę nas łączy, kilku zazdroszczę a połowy nie znam

Cytat:
Napisane przez Pearl78 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, wiem,mało się tu udzielam,ale ten wątek uwielbiam. Macie wspaniale kolekcje. Wczoraj, gdy dzieciątko poszło spać wytaszczyłam co mogłam i popstrykałam fotki- by było widać wyraźnie. Zapomniałam o L LL oraz Stelli Rose Absolute i chyba o jeszcze kilku flaszkach z średniej póli takich jak bez YR i Absynthe Lacroix. Resztę " jakoś" usystematyzowałam. Jednynie czarnym Mańkom nie pstryknęłam zdjęć. Pozdrawiam serdecznie.
Cytat:
I jeszcze jedna stronka, przepraszam,że tyle zdjęć,ale obiecałam sobie,że kiedyś wszystko obfocę.
Cytat:
I chyba ostatnia
O raju.... Bosko! Prawdziwa kolekcjonerka. Brawa za panowanie nad kolorowymi flakonikami - ja bym nie dała rady, bo jestem niezdecydowana Podziwiam i serdecznie gratuluję

Cytat:
Napisane przez teclo Pokaż wiadomość
Drogie Perfumoholiczki!

W pierwszej kolejności gratuluję Wam wspaniałych kolekcji!! Zazdroszczę i szczerze podziwiam, a przy niektórych z trudem zbieram szczękę z podłogi
Mimo, że forum perfumowe czytam regularnie od półtora roku, to nie udzielam się zbyt często. Myslę, że wpisanie się w tym wątku będzie najlepszym sposobem na przedstawienie się
Witamy teraz to ja zbieram szczękę z podłogi pięknie!

Cytat:
Napisane przez DiTu77 Pokaż wiadomość
A Twoje półki wyglądają identycznie jak moje
Łał
Jeju zazdraszczam Wam tych półek uginających się

Cytat:
Napisane przez kropka75 Pokaż wiadomość
A no to wrzucam całość i poszczególne części mojego zbioru.
Policzyłam i wyszło mi, że nie mam tu 8 flach, które miałam rok temu. A mam nowych 9, których rok temu nie miałam. Rotacja jest większa niż się spodziewałam.

1. Całość.

2. Odleweczki małe do 5ml: Tumulte PH, Gucci PH, BC, The Parfum, Innocent, EdM, In Black, Presence Dune Femme, Agent P., Coco M edp, Code edp, Crystal Noir edp; odlewki 12ml: Angel, Angel La Rose; oraz próbki;

3. Odlewki po 20ml: Scent Intense, Kashmina Touch, Angel Peony, Zen; odlewka 15ml: Chanel No 5 Eau Premiere; miniaturka Prada Tendre;

4. - 8. kolekcja w częściach, co gdzie - widać;
Prośby zostały wysłuchane Gustowna, pełna kobiecości. Łączy nas kilka - Innocent, In Black, Coco M, Code, Crystal Noir, Angel Peony, Lolitki edp i edt, a czekam na Chanel No 5 Eau Premiere i COS
Pozdrawiam