2010-02-21, 12:07
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Biuro Steja Travel
Cytat:
Napisane przez Lungo
Z góry przepraszam, ze przerywam Wam całą tę rozmowę o Egipcie.
Planuję spędzić te wakacje na obozie organizowanym przez Steję , jednak po raz pierwszy słyszę o tym biurze podróży i zupełnie nie wiem, co o nim myśleć.  Szukałam w internecie jakichkolwiek opinii i znalazłam coś takiego : "Od wielu lat jeżdżę na obozy. Tak więc jak co roku znalazłam świetny obóz...wszystko super szkoda tylko, że Steja Travel nie da o klienta..nie obchodzi ich nic. Potwierdzenie rezerwacji dostałam 5 razy a umowa, którą przesłali zawsze była zła. Najlepsze bylo pod koniec kiedy okazało sie, że na zarezerwowany przeze mnie obóz nie ma już miejsc.." Zdarzyło się komuś coś podobnego?
Poza tym znalazłam podobną ofertę (pobyt w tym samym hotelu, prawie identyczny program) 500zł drożej. Coś tu jest nie tak...
Sorry, że tak wypytuje, ale nie chcę, żeby było tak jak w zeszłym roku z Kopernikiem (taa zaje... wakacje jakby ktoś pytał :/).
|
Jezdze co roku ze steji i powiem szczerze, że mi sie nic takiego nigdy nie zdarzyło. A byłam z nimi i w Tunezji i w Bułgarii i zawsze było meg . Z każdego obozu wracałam zadowolona. Poza tym gdyby ktoś się tak bardzo martwił to warto zajrzec na ich strone internetową steja.pl i zobaczyc w dokumentach że są w Polskiej Izbie Turystyki
A tak w ogóle to się juz doczekać nie mogę bo za 125 dni będe w Tunezji na obozie
2015- Tunezja 
2016 - Tunezja 
2017 - Tunezja  maj i październik! czekaaaaaam
|
|
|