2010-02-21, 17:56
|
|
|
Rozeznanie
|
Dot.: "Ty dziw*o!" czyli jak mamusia reaguje na współżycie swojej 19letniej córki...
Cytat:
Napisane przez przytulanka87
Autorka wątku mówi że u jej chłopaka nie wypali z miłosnymi igraszkami....i to akurat rozumie....a jak jej się radzi żeby przystopowała w swoim domu w czasie obecności matki to już wielce się buntuje(a bo to jej poranna pora nie pasuje, a bo jeszcze coś innego)....dlaczego na igraszki u chłopaka tak się nie uprzesz?? tylko od razu krzaki podajesz za przykład??
Tego to akurat ja nie mogę zrozumieć.........
|
oraz
Cytat:
Napisane przez Ieka
[FONT=Comic Sans MS]
a co do wątku to uważam że wyprowadzka jeszcze w tym wieku, z domu ze względu na faceta to głupi i dziecinny pomysł !! i co wyprowadzi sie i co, kłótni będzie jeszcze więcej ,a kto wie czy przypadkiem coś sie nie wydarzy i sie rozstaną, co wtedy?? z podkulonym ogonem wróci do matki ?? 19 lat, matura, ma iść niby do pracy ?? skąd wezmie pieniądze?? w tym wieku wyprowadzic sie z domu bo "mama nie pozwala mi sie kochac z Tż", ona sie o Ciebie martwi kobieto, ciągle młode dziewczyny zaliczaja wpady, a dziecko to nie przelewki, jeszcze będziesz jej potrzebować .
Skończcie z tym seksem w domu i zacznijcie myśleć racjonalnie !!nie ma innego miejsca w mieście tylko Twój dom ??
a na wyprowadzki przyjdzie jeszcze pora.kropka.
|
obie Panie - święta prawda.
Edytowane przez Fruchtgeele
Czas edycji: 2010-02-21 o 17:57
|
|
|