Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - PM 2010 śluby relacjonują, w stan małżeński szczęśliwie wstępują! cz.14
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-02-21, 18:22   #3669
can't be perfect
Wtajemniczenie

Dot.: PM 2010 śluby relacjonują, w stan małżeński szczęśliwie wstępują! cz.14

Cytat:
Napisane przez gospella Pokaż wiadomość
moze faktycznie wybierz coś ze srebrem w nawiązaniu do kiecy i butów i troszke fioletu co do samochodu to się nie wypowiem bo dla mnie to czarna magia
ja to już w ogole nie wiem jaki bukiet, jak pojde zamawiać to pewnie sie zdecyduję
mnie dopiero wczoraj olsniło co do bukietu bylismy zamówic kwiaciarkę i ona pokazywała nam zdjęcia bukietów które robiła i ten od razu przypadł do gustu mnie i TŻtowi, a TŻ z kolei upierał się na białe róże, a mi się strasznie storczyki podobaja, i pani powiedziała że do mojej sylwetki taki własnie lekko zisający będzie najbardziej odpowiedni a i tam mamy przyjś cna poczatku maja z konkretami co dokładnie chcemy mieć

co do samochodu to wzięlismy wizytówke z kwiaciarni.. ja tez się na samochodach nie znam, z tego co TŻ mówił to jakiś jaguar.. dla nie nie wazny jaki samochód, może pozyczyc od kolegi/kuzynka dla mnie najwazniejsze żeby był "CZARNY" bo mam już koncepcje ubrania
can't be perfect jest offline Zgłoś do moderatora