Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - PM 2010 śluby relacjonują, w stan małżeński szczęśliwie wstępują! cz.14
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-02-21, 18:24   #3670
Martoolka87
Zakorzenienie

Dot.: PM 2010 śluby relacjonują, w stan małżeński szczęśliwie wstępują! cz.14

Cytat:
Napisane przez can't be perfect Pokaż wiadomość
cześć

dzisiaj dokładnie 3 miesiace do slubu

Cytat:
Napisane przez Danaeee84 Pokaż wiadomość
Zaświadczenie o braku przeciwskazań do zawarcia związku małżeńskiego (czy podobna nazwa). Jeśli nie jest to w USC w mieście, w którym się urodziliście, to potrzebny jest odpis skrócony aktu urodzenia. I tam babka się właśnie pyta o nazwiska, o to jak się utrzymujecie, imiona rodziców itp. No i w USC trzeba mieć też dowód osobisty. Zaświadczenie takie ważne jest 3 miesiące i w tym okresie trzeba wziąć ślub. No i płaci się za to 84zł.
A po kiego grzyba im wiedzieć jak się utrzymujemy

Cytat:
Napisane przez can't be perfect Pokaż wiadomość
słuchajcie chciałabym mieć bukiecik cos w tym rodzaju, u mojej kwiaciarki widziałam podobny ale o wiele ładniejszy czy będzie pasowac do sukni??
co do bizuterii to myslałam o kryształkach swarowskiego, ale nie wiem własnie czy bezbarwne, czy może lekko fioletowe, żeby się wszystko nie zlewało

pokazuję suknię, bukiet i autko do slubu którym prawdopodobnie pojedziemy

a i chyba zdecydujemy sie na takie podziękowania-winetki 2w1 http://allegro.pl/item919614087_slub..._winietki.html

a i cistao już zamówione.. wzięlismy 12 blach.. nie wiem jakiej one są wielkości, ale mam tamm zamawiała już 3 razy więc spradzone zastanawiamy się jeszcze nad tortem
i zrobilismy listę gości, wyszło nam 130 osób, ale pewnie z 30 osób odleci
Can't teki bukiet będzie ślicznie pasował tylko ja bym jakiegoś kolorku dodała, żeby go trochę ożywić. Fiolecik jak najbardziej pasuje i wtedy w makijażu też może być troszkę fioletu I jak chcesz fioletowe kryształki w biżuterii to też jak najbardziej może być, albo może jakieś łączone - przezroczyste z fioletowymi.
Co do torta to zaraz wyślę Ci pw
A ten samochód za 500 zł to całkiem niedrogo
I te winietko-podziękowania super
Martoolka87 jest offline Zgłoś do moderatora