Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - American&Polish Girls część XV :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-02-21, 20:18   #3061
socialite
Zakorzenienie

Dot.: American&Polish Girls część XV :)

Cytat:
Napisane przez Poison27 Pokaż wiadomość
niestety sciągnełam z chomika więc musisz sobie wstukać na google chomikuj tytuł, ale nic ciekawego mogę wymienić co pamiętam:
dżinsy, mała czarna, gorset i bielizna a u facetów : kurtka skórzana u facetów, garnitur, podkoszulek..

Soc - no wlosy naprawdę bajka! Nic z nimi nie robisz po umyciu ze tak się układają? Ja mam juz koncówki w złym stanie ale ostatnio podcinałam je we wrzesniu także nie jest źle A Ty mialaś kiedyś dekoloryzację?

---------- Dopisano o 21:14 ---------- Poprzedni post napisano o 21:12 ----------

Tż krzyczy żebyś schudła czy źle zrozumiałam?
tez wazę 49/50kg a ile masz wzrostu? ja 167/168

nie ukladam ich w ogole, tylko czesze szczotka drewniana TBS i takim samym grzebieniem mialam, w czerwcu rok temu, mialam 2 miesiace jasny braz, bardzo jasny, a zeszlam z czarnych na taki kolor za jednym razem, potem pofarbowalam sie znow na ciemno

Cytat:
Napisane przez Daria1707 Pokaż wiadomość
Soc ta fote pamietam ze tez kiedys na forum nawet wklejalas widzialam jak jeszcze sie nie udzielałam tylko podczytywałam
Messinka zgadzam sie ze czesto nie warto sie cena czy firma kierowac bo naprawde mozna perełki kosmetyczne odkryc
noo, sylwestrowa fota

Cytat:
Napisane przez messinka Pokaż wiadomość
przesadzasz pewnie jak każda kobieta
ja to bym chciała być jeszcze szczuplejsza chociaż waże marne 50 kg, ale tż krzyczy

moze troszke ^^
Chanel and lipgloss,it's about being
a role model,standing out and being
beautiful on the inside.

http://ubierziumaluj.blogspot.com/
socialite jest offline Zgłoś do moderatora