Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Rozstanie z facetem - czy ktoras tez to przeżywa?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2006-04-29, 22:31   #1305
Nati02
Zakorzenienie

Dot.: Rozstanie z facetem - czy ktoras tez to przeżywa?

Cytat:
Napisane przez Klariska
Dzieki dziewczyny Poszukam jeszcze cos na ten temat.
A facet hmm... Uderzyl mnie w tylek 2 raz z piesci. Dlatego z nim nie jestem. Dlugo dochodzilam do tego ze czasem mam racje. Nigdy mi nie przyznal racji wprost. Wsciekla w kazdym razie jestem na niego. Jest chorobliwie tez zazdrosny. Zapomnialam tego dodac. Jak mowie o jego bledach to jak do sciany bym mowila Jestem glupia bo go Kocham i jesli by mi rzeczywiscie kiedys pokazal ze sie zmienil to dalabym te szanse, ale w tym momencie to koniec. Zreszta bylam na disco ze znajomymi wczoraj 1 raz od 2 lat Bylo bosko. Tego potrzebowalam wyszalec sie. I jeszcze jedno. On zawsze chce mnie pod siebie podporzadkowac. Kiedy on nie chce tanczyc to ja tez nie moge. Ehh... "Facet to swinia..."ram tam tam
Dobrze, ze poszłas na disco. Przeciez mężczyzna ma być naszym dopełnieniem (i odwrotnie- my jego) a nie człowiekiem bez którego nic nie mozemy zrobic

Mam nadzieje, ze albo on się zmieni albo pokochasz z wzajemnością wspaniałego człowieka