Dot.: zespół policystycznych jajników - wątek zbiorczy!
Jesli czytalas ulotke i sa skutki uboczne, czemu nie zglosilas tego lekarzowi? Niech ci zmieni na inne.
Ja przez leki czasem nie moglam pracowac bo mialam niemal wszystkie skutki uboczne, stracilam polowe wlosow a mialam piekne, zdrowe wlosy do pasa, mialam cudowna cere a teraz same syfki, mam wiecej owlosienia na pachwinach, wiekszy meszek na buzi i duza ilosc wlosow na karku, przytylam, wiesz bedac fotomod. szybko przeszlam na niekorzystny wyglad i juz nia nie jestem i wiesz co? mam to w d***e bo zdrowie jest wazniejsze, to ze jajniki wygladaja dobrze na usg ze mam czasem okres to ciesze sie jak glupia! a juz nie wspomne gdy dowiaduje sie ze mialaam owu... nie starasz sie o dziecko to nie mysl o tym jestes przed matura, to jest teraz wazne, pco bedziesz zyc juz zawsze... niech to do ciebie dotrze, na zawsze, do konca zycia z pco, bierz leki jak nie odpowiadaja zmien na inne i nie skupiaj na tym zbyt duzo uwagi bo szkoda twojego czasu, lez i energii... i zajmij sie matura bo poki co to to jest najwazniejsze w twoim zyciu...
|