2010-02-21, 22:03
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Przedluzanie wlosów-czesc IV wątek zbiorczy.
Cytat:
Napisane przez Madziusiia
No to przedstawiam wam mooje 50 cm blondy numer 60. Troche smierdza ..n ie wiem czym pewnie tymi silikonami. Ilosc jest taka najmniejsza zeby wygladaly ok. Pewnie jak sie je umyje dopiero wyjdzie co to za wlosy. Obiecalam i wklejam zdjecia w nich  wiem ze kolor jest za jasny. i teraz mysle co dalej pofarbowac swoje wlosy na jakis ciemniejszy kolor i te clipy .. bo moje odrosty kaza mi isc do fryzjera. czy sobie pomalowac wlosy na takie jasne jak klipy choc prawda taka ze bialych wlosow nie chce tu zdjecia w nich, Pozdrawiam wszystkie.
|
szkoda,że jest ich tak mało 
---------- Dopisano o 22:58 ---------- Poprzedni post napisano o 22:57 ----------
Cytat:
Napisane przez Shakira_19
Mam pytanie czy któraś z was miała włosy falowane?
|
naturalne?
---------- Dopisano o 23:03 ---------- Poprzedni post napisano o 22:58 ----------
Cytat:
Napisane przez NeverGoodEnough18
dziewczyny prosze o pomoc!
Znalazlam piekne wlosy na aukcji pisze ze to slowiany w sumie wygladaja jak slowiany i maja piekne kolory blondu <3
http://oferia.pl/usluga/item80775-wl...-warkocze-z-ap
czy to mozliwe zeby za 5 zł mozna bylo kupic pasemko prawdziwych wlosów slowianskich? Kurcze cos mi sie wydaje ze to sciema:P Bardzo prosze o pomoc
|
hmmm.jak widać na zdjęciu włosy sa już pofarbowane,także nie są dziewicze.
o ile się orientuję ,najdrozsze są właśnie dziewicze-niefarbowane ,zdrowe
cena być może jest dobra,jednak musisz wziąc pod uwagę,że na dobre przedłużanie włosów potrzeba około 100 pasemek,więc to wychodzi 500zł za "głowę".uważam,że w takich pieniadzach jest to możliwe.
|
|
|