2010-02-22, 10:20
|
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: O pierscionkach z automatu, wiezy Eiffel'a i innych sprawach...
Cytat:
Napisane przez fistaszek24
My mamy przerwe w załatwianiu bo Nam się już nie chce. Wczoraj nam było cały dzień niedobrze nie wiem od czego chyba, że od przepicia hmmm. W sobote ta impreza o której pisałam ale ja się zezłościłam i postanowiłam wrócić do teściów i mój ze mna całą drogę milcząc bo dość powiedzieliśmy przy wszystkich aż jeden z nich powiedział oficjalnie ja się nie żenię bo oni myśleli, że ja potulna jestem a tu klops powiedziałam co wiedziałam ubrałam się i poszłąm a poszło o to, że oboje mieliśmy dość a ja tylko chciałam wyjść bo mój oczywiście z imprez musi wyjść ostatni żeby była to udana impreza a tu musiał podwinąć ogonek i do domku zapitalać.
---------- Dopisano o 10:09 ---------- Poprzedni post napisano o 10:09 ----------
A oczywiście ja u teściów jestem ta dobra a on ten zły  
|
fajnie,że teściowie trzymają Twoją stronę 
a my spędziliśmy wczoraj bardzo miłe popołudnie-przyjechała Mama R.z jego bratem (wsiadła w autobus, jak mój powiedział,że ciasto robimy a moja Mamusia przyszła później, bo się tak umawialiśmy.
Zjedlismy sobie obiadek (R.zrobił), ciasto nasze i to,co moja Mama przyniosła, winko od teściowej i miło było 
Zapytam fistaszku-co za ostrzeżenie pokazało Ci się przy profilu?
niegrzeczna byłaś czy co
|
|
|