Hej

Ja tydzień temu załatwiłam księdza, tę taką drugą wstępna wizytę. Dowiedziałam się, że ślub mamy przesunięty o 15 minut, bo to jest pierwsza sobota miesiąca i jakieś nabożeństwa są. Zamiast 16, będzie 15:45. Teściu się ucieszył i stwierdził, że będzie dłuższe wesele

Mnie to się średnio podoba taka niepełna godzina
Ogólnie w tamtym tygodniu troszkę nam się rzeczy do odkreślenia zebrało, bo zespół nam wysłał listę piosenek, wykreśliliśmy to, czego nie chcemy (5 piosenek z całej listy nam nie podeszło). Poza tym dowiedzieliśmy się kiedy zaczynamy poradnię, bo nauki mamy zaliczone w szkole średniej. W sumie to już za tydzień w poniedziałek jest to pierwsze spotkanie, jedno z dwóch lub trzech, w zależności jak się babce zachce.
Kontynuujemy kurs tańca i w zasadzie z walca to nam zostało tylko udoskonalanie, bo wszystkie te podstawowe rzeczy już "jako tako" opanowaliśmy

Najgorzej z trzymaniem ramy u TŻta i u mnie krok zmienny z prawej na lewą stronę. W drugą stronę idzie mi super, ale w lewo to jak pod górkę, ciągle się mylę

Wczoraj nadrukowałam imiona i nazwiska na koperty i taki mały napis "Nasze imiona
7 sierpnia 2010"
w lewym górnym rogu daliśmy

Chyba 15 kopert źle wydrukowałam, bo zapomniałam sprawdzić marginesów

i musiałam poprawiać i drugi raz się męczyć, no ale przynajmniej z głowy to mamy.
Wczoraj z mamą gadałyśmy, że ona nie wie, jak by się chciała ubrać na ślub i wesele, i kiedyś przeglądałam taki wątek na wizażu, coś o sukniach dla mam na wesele, a od wczoraj próbuje go znaleźć i bezskutecznie

Gdyby komuś wpadł to poproszę o linka