Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - O pierscionkach z automatu, wiezy Eiffel'a i innych sprawach...
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-02-22, 10:23   #1880
Forget_me
Zakorzenienie

Dot.: O pierscionkach z automatu, wiezy Eiffel'a i innych sprawach...

Cytat:
Napisane przez myszkaazi Pokaż wiadomość
Hej Ja tydzień temu załatwiłam księdza, tę taką drugą wstępna wizytę. Dowiedziałam się, że ślub mamy przesunięty o 15 minut, bo to jest pierwsza sobota miesiąca i jakieś nabożeństwa są. Zamiast 16, będzie 15:45. Teściu się ucieszył i stwierdził, że będzie dłuższe wesele Mnie to się średnio podoba taka niepełna godzina
Ogólnie w tamtym tygodniu troszkę nam się rzeczy do odkreślenia zebrało, bo zespół nam wysłał listę piosenek, wykreśliliśmy to, czego nie chcemy (5 piosenek z całej listy nam nie podeszło). Poza tym dowiedzieliśmy się kiedy zaczynamy poradnię, bo nauki mamy zaliczone w szkole średniej. W sumie to już za tydzień w poniedziałek jest to pierwsze spotkanie, jedno z dwóch lub trzech, w zależności jak się babce zachce.
Kontynuujemy kurs tańca i w zasadzie z walca to nam zostało tylko udoskonalanie, bo wszystkie te podstawowe rzeczy już "jako tako" opanowaliśmy Najgorzej z trzymaniem ramy u TŻta i u mnie krok zmienny z prawej na lewą stronę. W drugą stronę idzie mi super, ale w lewo to jak pod górkę, ciągle się mylę
Wczoraj nadrukowałam imiona i nazwiska na koperty i taki mały napis "Nasze imiona
7 sierpnia 2010"
w lewym górnym rogu daliśmy
Chyba 15 kopert źle wydrukowałam, bo zapomniałam sprawdzić marginesów i musiałam poprawiać i drugi raz się męczyć, no ale przynajmniej z głowy to mamy.
Wczoraj z mamą gadałyśmy, że ona nie wie, jak by się chciała ubrać na ślub i wesele, i kiedyś przeglądałam taki wątek na wizażu, coś o sukniach dla mam na wesele, a od wczoraj próbuje go znaleźć i bezskutecznie Gdyby komuś wpadł to poproszę o linka
Hej Myszka Dawno do nas nie zaglądałaś Ale jak widzę, przygotowania idą pełną parą Ja jak na razie umówiłam się do fryzjerki na fryz ślubną i próbną i powiem Wam, że się załamałam, bo mam iść na 7:00 na fryzurkę ślubną!!! Nie wiem, jak ja wstanę tak wcześnie!!! Kosmetyczkę mam na 12:00, a fryzjerka mi tłumaczy, ze się może nie wyrobić Kurde liczyłam, że fryzurkę będę miała na 8:00-9:00, a nie na 7:00
Na kurs tańca zapisujemy się jutro i mam nadzieję, ze zaczniemy od przyszłego tygodnia A Wy się długo musieliśmcie uczyć? Bo jakby nie patrzeć zostały nam ostatnie trzy miesiące
Koperty nie wiem, czy będziemy drukować czy wypisywać samemu. Muszę to dzisiaj z Piotrkiem uzgodnić
Ale najważniejsze, że znowu mi się zaczyna chcieć

Cytat:
Napisane przez fistaszek24 Pokaż wiadomość
My mamy przerwe w załatwianiu bo Nam się już nie chce. Wczoraj nam było cały dzień niedobrze nie wiem od czego chyba, że od przepicia hmmm. W sobote ta impreza o której pisałam ale ja się zezłościłam i postanowiłam wrócić do teściów i mój ze mna całą drogę milcząc bo dość powiedzieliśmy przy wszystkich aż jeden z nich powiedział oficjalnie ja się nie żenię bo oni myśleli, że ja potulna jestem a tu klops powiedziałam co wiedziałam ubrałam się i poszłąm a poszło o to, że oboje mieliśmy dość a ja tylko chciałam wyjść bo mój oczywiście z imprez musi wyjść ostatni żeby była to udana impreza a tu musiał podwinąć ogonek i do domku zapitalać.

---------- Dopisano o 10:09 ---------- Poprzedni post napisano o 10:09 ----------

A oczywiście ja u teściów jestem ta dobra a on ten zły
Nie martw sie, nam czasami też sie zdażają takie wieczorki, że na imprezie jest super, ale nagle cosik pierdyknie i też całą drogę nie gadamy W ostatnim czasie jakoś się hamuję i mało tego zauważyłam, ze to ja wyciągam częsciej rękę na zgodę
Forget_me jest offline Zgłoś do moderatora