Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Przedluzanie wlosów,problemy ,pytania-czesc IV wątek zbiorczy.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-02-22, 10:25   #600
TmargoT
Zakorzenienie

Dot.: Przedluzanie wlosów-czesc IV wątek zbiorczy.

Cytat:
Napisane przez NeverGoodEnough18 Pokaż wiadomość
Wybacz za szczerosc ale mi sie kompletnie nie podobaja. Nie dosc ze kolor zle dobrany to wygladaja jak mysie ogonki

---------- Dopisano o 01:05 ---------- Poprzedni post napisano o 00:56 ----------

o kurcze no to ladnie.. moze zadzwonie do nich i poprosze o zakup kilku pasemek bo najmniejsza ilosc jaka sprzedaja to 50 gram a narazie nie chce mi sie przedluzac i nie mam pieniedzy hehe. Szukalam tej ich firmy w internecie i nic nie znalazlam boje sie zeby to jakies oszustwo nie bylo bo oni maja kilka tych aukcji na allegro i na kazdej inne miasto wpisane Powiedz mi jeszcze TmargoT kochana bo znalazlam wlosy w kitce i niby pisze ze one pochodza z ukrainy slowacji moskwy itp. i pisza ze to wlosy slowianskie a w tytule aukcji ze to rosyjskie. Jakie to są w koncu włosy bo juz sie polapac nie moge, podaje link http://allegro.pl/item900682284_wlos...6_63cm_19.html
WŁOSY SŁOWIAŃSKIE-to nazawa .grupa etniczna charakteryzująca się indywidualną budowa ciała.Najliczniejsza indoeuropejska grupa ludnościowa w Europie, zamieszkująca wschodnią, środkową oraz południową część tego kontynentu a także północną część Azji.
różnia się od innych grup etnicznych np. strukturą włosa .
dla porównania-chińskie włosy sa grupe i proste,słowiańskie są falowane,cienkie i miękkie,arykańskie są kręcone i płaskie
A więc.mogą być to włosy słowiańskie-rosyjskie-ścięte od rosjanki,lub słoweńskie-słowiańskie-ścięte u słowenki

Edytowane przez TmargoT
Czas edycji: 2010-02-22 o 10:26
TmargoT jest offline Zgłoś do moderatora