2010-02-22, 10:52
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: Typ wiosna złamana
Cytat:
Napisane przez sarah22
nie ma takiego typu jeśli wiosna to nie możesz być również zimą wiosna to typ ciepły natomiast zima zimny jedno wyklucza drugie...
|
Kilka dziewczyn na wizażu stwierdziło,że właśnie kolorystka określiła je takim typem,to mnie bardzo zaciekawiło,choć osobiście sama sobie tego nie wyobrażam,bo już dużo naczytałam się o typach pór roku.
---------- Dopisano o 11:52 ---------- Poprzedni post napisano o 11:27 ----------
Cytat:
Napisane przez carmen14
Cześć dziewczyny,czy któraś z was słyszała może o takim typie urody,nie jestem pewna czy to właściwa nazwa:wiosna złamana ku zimie.Jestem bardzo ciekawa jakie ma cechy charakterystyczne,może ja mam z nią coś wspólnego...
|
Mam jeszcze jedno pytanie.O ile się nie mylę to jestem zimnym typem:różowe usta,blada twarz z przezroczystą skórą,pod oczami fioletowe naczynka ,prawie zero rumieńców, a jak już to delikatnie różowe,oczy niebieskie z grafitową obwódką ,białko oka białe ,lekko niebieskawe,czarna oprawa oczu,włosy ciemny blond.jest jednak coś co mnie mnie zastanawia:mam złoto-brązowe pieprzyki i kilka złotych piegów ledwo widocznych,a moja skóra jest lekko żółtawa?Więc czy na pewno jestem typem zimnym?
|
|
|