Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie MAJOWO- CZERWCOWE 2010. cz. III :-)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-02-22, 11:01   #2448
liliputek
Raczkowanie

Dot.: Mamusie MAJOWO- CZERWCOWE 2010. cz. III :-)

Cytat:
Napisane przez danix Pokaż wiadomość
no mam mam sporo na glowie ale mam nadzieje ze dam rade a co do fotelików to na kursie mi mówili ze jezeli jest poduszka powietrzna z przodu u pasażera to wtedy nie wolno tylem do keirunku jazdy bo jak poduszka "wybuchnie" to dzidziusia wgniecie w fotel a jak jest z tylu to nie wiem. Chyba zalezy gdzie te poduszki sa umeiszczone

i moje dane na 1 strone: (01.06.87) t.p 4 czerwiec synek Tomasz/Szymon

PS. Prosze trzymajcie dziewczyny za mnie jutro kciuki bo mam egzamin na prawko i starsznie sie stresuje
Trzymamy kciuki!
Cytat:
Napisane przez justin18061976 Pokaż wiadomość
czesc Babeczki,
Nie bylo mnie z Wami ciut ponad tydzien, 30 stron do nadrobienia, uff.
Udalo mi sie pozamawiac wszystko, pokupowac, teraz musimy po to jechac do kraju (a to juz za trzy tygodnie!!!). Nie moge sie doczekac.
Zaczelam wlasnie 28.tydzien, Stefanek kopie i jest bardzo aktywny
zwlaszcza kiedy mamusia idzie spac.
Wczoraj zamowilam sobie bajerek 'niby' pomagajacy zniwelowac bol podczas porodu. Sporo o nim czytalam, zobaczcie sobie same.
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=919972209
Nie wiem czy pomoze, ale sprobowac-sprobuje na pewno.
Kupilam tez sobie podusie w ksztalcie literki C. Polecala mi ja bardzo kolezanka. Boli mnie ostatnio niemozliwie krzyz, ona twierdzi, ze bardzo jej pomagala nie tylko przed porodem, ale takze uzywala jej do karmienia.
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=915690105
i z ostatnich obserwacji, pisalam wczesniej, ze zrobily mi sie paskudne rozstepy na piersiach, przerzucilam sie z musteli na krem do biustu perfecta mama i widze poprawe, rozstepy sa, ale jakby jasnieja....
polecam, ma tez przyjemniejszy zapach.

Gratuluje zakupkow, postepow w pracach magisterskich (pamietam jak meczylam sie ze swoja) i pozytywnych wiadomosci z badan lekarskich.

milego dzionka Babeczki
Słyszalam i czytalam zarowno o urzadzaniu masujacym jak i 0poszusce. Co do urzadzenia nie wiem czy sie sprawdza, ale zawsze warto sprobowac a nuz pomoze, jesli chodzi o poduszke to widzialam reklame w "M jak mama" i Troszke inaczej wygladala. Co nie znaczy ze jest lepsza. Mysle, ze wtaka poduszke warto zainwestowac
Cytat:
Napisane przez iza240 Pokaż wiadomość
dzień dobry Mam dziś połówkowe genetyczne wiec proszę o kciuki.......
Ja uprałam ciuszki w proszku BOBAS.Jest tani i bez zapachu.Nie mogłam się oprzeć i uprasowałam wszystko.
Kciuki trzymane!
Cytat:
Napisane przez Dilayla Pokaż wiadomość
Ja mam to samo ,nie mogę zasnać do 1 w nocy nawet jak próbuję się zmusić...w nocy jakieś pobudki,pozycji znaleźć nie mogę,a rano zasypiam i budzę sie dopiero ok 10 katastrofa...a wszyscy ale masz fajnie ale leniuchujesz,no ciekawe czy by się zamienić chcieli chociaz na jedna nockę??a teraz powinnam już się szykować do rozpoczęcia dnia ,posprzątac,ogarnąć się ,ale za nic w świecie nie mam wenyyyratunku!!
Ja tez mam ostatnio problemy z zasnieciem, tym bardziej ze za duzo mysle o tej mojej szyjce macicy, dzis np zachcialo mi sie psrawdzac o 3 w nocy na wydruku z usg ile ma dlugosc. I na poczatku stycznia miala 5 zm i byla zagieta a teraz jest prosta i ma tylko 1,5 cm. Ale skoro lekarz amowi ze na razie nic sie wiecej nie dzieje, to pozostaje mu zaufac.

Zasnelam dzis o 5 rano, akurat kiedy małż do pracy wychodzil.
liliputek jest offline Zgłoś do moderatora