2010-02-22, 11:37
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: PM 2010 śluby relacjonują, w stan małżeński szczęśliwie wstępują! cz.14
Cytat:
Napisane przez 83mika
Ooooo tak właśnie wyglądała moja wsciekłość  
Też mnie to zszokowało, no ciekawa jestem czy faktycznie nie będzie jadła, ona matka Pana Młodego, wszyscy będą sie patrzeć a ona będzie czekała aż reszta zje?no ciekawa jestem
Coś ostatnio sie czepia, nawet mojej kiecki bo drogaaaa... a inne też są ładne i tańsze, tylko, że ja nie chce "też ładnej" tylko tą i już i w tym tyg ją zamawiam, czekam na wypłatkę 
|
Nie no, Twoja teściowa przesadza. Nie potrafi się obsługiwać łyżką, że podała argument iż się pobrudzi jedząc rosół?Śliniaczek może założyć...Przepraszam za złośliwość, ale mnie rozwala takie coś A co do sukni, skoro sama za nią płacisz, to co teściowej do tego ile kosztuje. Ja jestem ciekawa co moja teściowa powie na cenę mojej sukni. Raczje nie będzie miała nic przeciwko, w końcu ja również sama za nią płacę, ale może te 1800zł wyda jej się zbyt dużą kwotą...Jak zaczęliśmy planować ślub, to się mnie pytała czy będę wypożyczać.Niby dlaczego ja miałabym wypożyczać, jakoś jej córka kupiła nową i było ok.
|
|