Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wszystko o Avonie - część 10
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-02-22, 12:37   #774
teroslawa
Raczkowanie

Dot.: Wszystko o Avonie - część 10

Cytat:
Napisane przez farmamozg Pokaż wiadomość
Czytam Wasze opinie o nowych pomadkach i jestem zaskoczona - zarówno ja jak i moja mama jesteśmy nimi zachwycone Kolory jaśniejsze i błyszczące - inne niż w katalogu ale akurat dla mnie to duży plus. Bardzo podoba mi sie zapach i konsystencja i że nie znikają z ust zbyt szybko. Położenie dwóch warstw daje mocniejszy kolor dobry na wieczór. Obecnie mam 2 kolory i chyba trafi mi się jeszcze jeden ( klientka nie mogła sie zdecydować więc zamówiłam jej dwie i jedna z nich trafi do mnie ) A objawów uczulenia nie zauważyłam
Też nie mam żadnego uczulenia po tych nowych szminkach, a akurat po avonowskich kosmetykach często dostaję jakiejś alergii. Mam 3 odcienie - Pink Pop, Cherry Glisten i Really Rosy, ta pierwsza najbardziej mi pasuje na co dzień, druga i trzecia ciut za ciemne, bo ja bladolica jestem, ale na wieczorne wypady się nadadzą.;] Ogólnie bardzo ładne kolory, a zapach jak na kosmetyki kolorowe naprawdę fajny.

Wzięłam sobie z tego katalogu zestaw maseczek Plane Spa i tak jak się spodziewałam - będę ich wierną fanką. Maseczka błotna jest świetna, mam suchą i wrażliwą cerę, robiłam sobie maseczkę dwa dni temu, a buzia jeszcze gładka i mięciutka. Dziś spróbuję tej śródziemnomorskiej, a następnym razem z białą herbatą. Coraz dłużej siedzę wieczorami w łazience...